"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Elég komoly hasi műtét, de tán az intenzívvel együtt voltam 5 napot. Igaz, hogy nem akartak haza engedni, de nem akarták azt sem, hogy aláírjam, hogy a saját felelősségemre jövök ki.
Kata! Ezt különben a kórházban megkérdezik valakitől, hogy egy beteg miért távozott saját felelősségére???
Az én mai kajám:
tejeskávé
melegszendvics
karfiolleves
rántott karfiol,roston hal
gyümölcsös joghurt(saját készítés)
Mivel műtenek?
Nekem tavalyelőtt ott kapták ki a mandulámat.
Talán 2x aludtam ott...
Sziasztok!!
Szia Lizanéni!! De jó,hogy ismét itt vagy!
Ágica! Kérdezd meg nekem,azt a tornát légyszi. Utánna megebszéljük.
:-))))
(vártam, hátha mindenki eltűnik :-DDDD)
Beírom gyorsan a mai menüt, mert tényleg úgy érzem, hogy nem fogyok. Én úgy érzem, hogy jól étkezem, de mégsem. :-(
R: almás-túrós
T: egy pici alma
E: Párolt lilakáposztával sült csirkecomb, párolt kukorica
743 kcal [F]
Fehérje: 55,6 g
Zsír: 21,4 g
Szénhidrát: 76,2 g
U: két pici alma
V: összepároltam egy fél vhagymát, 1 szem zpaprikát, 1 szem paradicsomot egy kis zöldborsóval, és két tojást sütöttem rá
Én mondjuk általában úgy eszem,hogy nem sokat,és ritkán keverem össze a dolgokat. Többnyire elvagyok nyers dolgokon. De a férjem,fiam szeretik a fini kajákat,ezért főzők mindenfélét.
De én elvagyok karalábén,répán, meg a kedvencem a zöldséglé. Kicsit gusztustalan de fini.Nagyon imádom a húst, de változott a szervezetem igénye,és sok dolog már nem esik jól.
eddig nem érékeltem
tul nagy értékelést a füszereknek, pedig van.
Meg kell védenem fogyilunát.
Oké,teleportálom:-) Nagyon szép kis fánkocskák lettek, nem nagyok,hanem picik, guszták. Tök jó recept,bár szerintem nem lehet nagy az eltérés a többitől, de neknk ez vált be.
1/2kg lisztből lett 47db fánk. Olyan gyorsan sült,hogy nem győztem kapkodni. Volt amelyik magától bukfencezett az olajba:-)
Variáljatok!
No nem a párotok, hanem a kaja területén,.
Ugyaaz más füszerekkel, mást iz produkál.
Segitsük egymást! Én nem ismerem az ősi magyar fűszereket. Kérek tanácsot hogyan alkalmazzazm.
Hogy modern legyek csiplek benneteket csajok.
Lemaradtam ?
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.