"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Szia Kata!
Kérdezném :A nyitott szívkamra,mennyire veszélyes?
Mi ebben a tragédia ha "dilidokinál" kötöttél ki??
Ha fáj a fogad fogorvos, ha életvezetési gond,stressz akkor pszichologus,pszichiáter.
Ez igy természetes.
Voltam a fiamnak vásárolni délelött. Tök jó akció van a Takko-ba,és vettem neki egy rakás vagány pólót az oviba,meg bermuda gatyokat szintén 50% -os leárazáson .
Álarcos Te bizti tudod,mert nagy a fiad,hogy most az a "menő" a fiuknál amin halálfej,meg gitár van....
Na,most vettem neki olyan farmergatyot is. Amiket ősszel vettem,azokat pikk pakk kicsik lettek rá. Most nagyon hirtelen megindult .
én tavaly nyáron voltam nagyon rossz állapotban.
volt egy stresszes munkahelyem,amit azóta ott is hagytam.heti 4 alkalommal tuti,hogy felébredtem éjjel,hogy görcsölnek a beleim és hasmenésem volt.
nem tudtam magamat rendesen kipihenni,napközben csak lézengtem.esténként már nem mertem enni,de attól függetlenül jelentkeztek a görcsök.le is fogytam rendesen.elkezdődött egy hosszadalmas kivizsgálás,aminek semmi eredménye nem lett sajnos.voltam laborban,hasi uh-n,röntgenen és végül egy dili dokinál kötöttem ki:-((
Dobhatod a dugi csirkéket ,majd én befalom:-)
Tényleg,Ti merre is laktok?
Szia:-))
Én nem is tudok keveset főzni,de én általában 2 napra főzők,főleg ha úgy jön ki a munka.
Most a héten még bent sem voltam,igy alakult.
Én is sokszor főzők úgy mint ágicánk,hogy előre,és be a mélyhűtőbe.
Én a hideg kajával csúszok el, abból sok a pocsék.ű
Ha veszek ránk rohad, ha nem akkor mindenki azt enne.
Ja, amugy sziasztok:-)
Csak felmérgeltem magam.
Luna,te ezt komolyan mondod???
Olyan nincs hogy nem mondják meg mit adtak,mi a hatóanyag,és mire adták!!!!
Mert igy hogy kerülöd el hogy esetleg ez ne forduljon elő egy másik beavatkozás során??
Nem akarlak megbántani,de hogy lehet téged igy lerázni,és félrevezetni?????
Most mérges lettem.
Menj vissza ,és nekik kötelező megmondani mivel készitettek elő a vizsgálatra.
Ha nem mész vissza,akkor a te bajod.
Nemmtudom másképp mondani.
És ami a lényeg neked erről kell hogy papirt adjanak hogy ekkor ez történt,és ez a gyszer került használatra.
Ez egy allergiás reakció,a következőnél ha kapsz egy anaphilapsiás rohamot akkor mi a francot csinálsz??
Meghalsz????
Pfuuu:-(
Elmegyek ebédet főzni, ti meg teleírjátok a fórumot! :)))
Én mindig sokat főzök, mert a párom nagyevő, meg azért is, hogy ne kelljen feltétlenül minden nap főzni. Csirkéből kettőt bontok egyszerre pörköltnek vagy levesnek, max. a melleket elrejtem a mélyhűtőben. Szerencsére csak a szem előtt lévő kajci van veszélyben, ha hűtőbe teszem, olyan, mintha páncélszekrényben lenne. A hideget utálják nasizni, melegíteni meg, ugye, az macera...
A rántott húst a sütőbe dugtam eddig (az mindig elfogy még aznap), de a fiam rájött - a kis fineszes 10 éves - így más rejtekhelyet kell keresnem, mert rájár.
Remélem,hogy így lesz,nem is érdekelne az ára,csak segítsen végre már valami.
Elolvasom az írásodat mindenképpen!Ez úgy volt,hogy leírtad Nekik,és Ők közzétették az oldalon,ha nem akarsz nem válaszolsz,csak úgy érdekelne.
Én is ettől félek,de attól meg mégjobban,hogy kiderül valami,például rák!
Engem sem érdekelne a puffadás éjjel,csak felébredek rá,és görcsöl a hasam tőle.
Egyébként én már fel is hívtam egy dokit a múltkor,hogy hátha van valami ötlete,de nem mertem elmenni,a párom meg ilyenben nem olyan határozott,hogy rámparancsolt volna.
Szegénykém! Nem semmi élmény lehetett!
De szerintem kötelességük lett volna megmondani, hogy milyen anyagok volt a szemcseppben, hisz bármilyen gyógyszer írnak fel később (bármire) , mindig azzal kezdik, hogy mire vagy allergiás...
Lidokainnal egyszer én is jártam így (egyetlenegyszer, szerencsére), a doki azt mondta, hogy valószínűleg az injekcióstű egy artériás érben kötött ki, és a vér mindent fölvitt az agyamba. A sajá kocsiján vitt haza, úgy ki voltam ütve. Utólag már csak egy vicces sztori.
Fogyiluna!
Olvastam a történetedet a norbi honlapjàn. Nagyon-nagyon sok eröt ad! Köszi és igy tovàbb!! Viola :0)
Helló Mindenki!
Nekem egész éjjel puffogott a hasam (de szerintem nem az árpástól),este ittam meg az árpásat,de reggelre produkáltam azért Tőle,iszom majd folyamatosan,aztán beszámolok,ha érdekel,hogy milyen a hatása.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.