"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
én 67 vagyok de már nagyon 65 alatt akarok lenni. mindenki akarhol nezem a kepeket oylan szep vekony, a hasuk is lapos. ÉN IS ÉN IS!!!!!
amugy mióta fogyozol? lehet már kérdeztem párszor :D
Ne légy elkeseredve!
Főleg ha nincs is öved..lehet, ha vennél ;)
nah itt látom van mozgás! a többi fórumon egy napt kell várni :-)
mióta fogyiztok és mennyi ment le?
Miért nem vagy megelégedve magaddal?
Én müzlit eszem olyankor ,vagy ajnélküli turos sütit sütök,.....vagy tejbezabi.De nagyon ritka ,nem kívánom az édességet.
Hány centi vagyok és milyen magas?:))
165cmés63kg:(
Álomsúly58 kgggg,sajna hasam a gáz,nincs derekam:(((((((((
Én sosem voltam nagy evő ,csak rettenetes édes száju,minden ami édesség az jöhetett,meg is lett az eredménye.Most ennek vége.
Köszönöm.
Szia Sárkánylány!
Köszönöm.
Nem igazán vagyok még talpon ,de talán tényleg legyöztem önmagam,és ezt a nővéremnek köszönhetem.
Én pedig a Ti segitségeteket köszönöm.
Van!!!
Én a bmi-szerint normáli sulyú vagyok,de gáz a hasam...szóval itt az élő példám:((
Megvagy Szilvi:))Nyomoztam utánad!!!
Fantasztikusan nézel ki!!Nővéred bíztosan örülne,ha látna!Hogy bírod napi egy evéssel?Esetleg ha van vmi jó tipped,szívesen olvasssuk,ugye lányok?
köszönöm mindenkinek a biztatást:))))))
szerintetek van olyan hogy ha valaki eléri az ideálisnak gondolt testsulyt ami a bmi szerint normális, és mégis kövérnek néz ki?????
Kedves Szilvi!
Olvastam a történeted a norbi oldalon. Nagyon sajnálom a történteket és igazán bátor dolog volt tőled, hogy így talpon tudtál maradni, sőt legyőzted önmagad! Soha ne add fel és köszönjük a bátorításod!
Szia Timike!
Én nem sokat szolok a dolgokhoz,de itt vagyok napi szinten,oktober eleje ota,még az ősoldalon indultam.
Szilvi
Nem vagyok nekikeseredve.:-)))
4 kilót fogytam, még 28-at szeretnék (lejjebb vittem az álomsúlyt). Heti fél kg-okat fogytam eddig. Ha sikerül tartani, az már jó. De eddig még nem kellett beljebb húzni az övet...
Nincs is övem.
Helló Lányok!!
Mi ez az üresen kongó fórum?:))
Sziasztok!
Csak bekukk, sajna arra nincs időm, hogy visszaolvassalak benneteket. Remélem, mindenki jól van, fogytok meg miegymás!:-)
Köszi!
Nem ismerős..
Nem úgy értettem. Nem abba kell beleélned magad, hogy felvettek, mert az tényleg önáltatás. De az sem jó, ha máris vesztesnek képzeled magad. Inkább csak helyezkedj várakozó álláspontra. Tapasztalatom szerint ez reményt is ad, tehát éltet, erőt ad (még a további kereséshez is, mert nem könnyebb úgy keresni, hogy van már egy függő lehetőségem?) ugyanakkor nem lesz nagy a csalódás, ha mégsem jön össze. Arra kondicionáld magad, hogy ez csak egy lehetőség, és nem az egyetlen.
De mindenkinek más a módszere. Nálam ez bevált (úgy általában, az életben)
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.