"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
orbitális baromságok vannaka filmekben.Szakmailag lektorálva vannk ezek?
A vészhelyzet az ami közelit a valósághoz.Mármint a betegség-ellátás menetében.
Sokat.eddig kb -25 fent van a mérlegelőm.
Csak nagyon hosszu ideig jojóztam nagy sulyokkal.
Fekete az enyém is,és piros a pipa benne. én 1 órát futok kényelmes tempoba. De ha férjem is jön velem ,akkor rohanok utánna,mert olyan hosszúakat lép:-)
Bár én sem vagyok "rövid"
Nem,szerintem nem marad.Mert nekem is sok. Csak ezt én akarom kijelenteni,és nem bírom ha ő vezet rá.
ÁÁ,kicsit sem vagyok makacs:-) De már vigyorog,és idepakolta elém a datolyámat hogy egyem meg:-)
Segitség!!!!
Nekem nem húzódik az izomig.
Most én is csinálom, hogy ne kelljen plasztikázni.
Meg lehet szokni.
Magyarán elindulok, azt bírok, amit bírok. Aztán rájöttem, hogy mégis kell az a pihenő, merthát ugye valahogy hazais kell jönni!:-))
Mennyi ideig futsz? Mennyi időben egy viszonylag egészséges időtartam?
A cipőnél a kitétem, hogy fekete legyen. Azt a mocskot, amit össze tudok szedni....
Nyáron zuhay,télen kád.De reggel mindig zuhany. Anélkül nem éledek fel.
szintén úgy 17 éves koromtól csinálom mindennap a váltózuhanyt.Ti nem szoktátok? Nekem annyira szép lesz tőle a bőrőm,és tök rugalmas marad. a lényeg hideg vizzel kell befejezni.Még anno uszodás korszakomban mikor szaunáztam szinte naponta,akkor vettm észre hogy a szauna után a hidegvízbe usztam,és tök feszes lett a bő,és szinte az izomig érződik. De mondjuk én a Csillaghegyi usziba jártam ,az pedig hidegvízű.Nem is kicsit.
Rémlik valami olyasmi tesiórákról, hogy négy lépés belégzés, négy lépés ki...
Vagy hülyeség?
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.