"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Kifejezetten zsírégető torna. www.fitformaujpest.hu
Az edző Porkoláb judit.
Én sem,de a fiúk igen.Párom magas,szálkás,sokat fut,kell neki az energia:-)
Én nem szeretem keverni a kajákat.Vizuális vagyok,látom őket a gyomromban...
na,arcpakolást soha többet nem rakok fel ha a fiúk itthon vannak.Leröhögtették rólam a félszáraz cuccot. Ja,egyszer anno fullos napot tartottam.Fejemen hajpakolás,arcomon is valami cucc,bugyiban,lábujjaim közt szivacspárna mert lakkoztam,kezemen szintén száradt a körömlakk.
Teraszajtó nyitva,csengettek a kapun...tök ciki volt,nem mertem szólni hogy nem mehetek igy ki...
de tudták itthon vagyok,mert az ajtó nyitva volt.Szerencse hogy olyan a keritésünk amin nem látnak be:-)
Empátia manapság,hajajjj!
Sírva hívtam fel a körzetes dokink mellett dolgozó asszisztensnőt,azt mondta ne törődjek vele,sajnos nagyon soktól ez jön vissza,hová fajult a világ.Menjél magánrendelésre,TALÁN ott kapsz egy-két jó szót,bár már abban sem vagyok biztos.Könyvet tudnék írni arról,hogy hogy bántak velem sokszor,de gondolom nem csak én vagyok így ezzel.
Csak ne legyen az ember beteg,mert akkor semminek nem nézik,belerúgnak egy nagyot inkább.
Na,de amikor megemlítettem,hogy én is a kórházban dolgozom,egy szikrányival kevesebb voltak Velem,nem tegnap ma a telefonban.
Ott most elég sok olyan ember irogat akivel én még a neten sem társalognék.
Amugy Fazekasék nem túl hiteles történetet adnak elő.Nekem már nem az.
Valakit ez mindig irritál,hogy mennyi pénze van,meg hogy a semmiből érte el!És?Nekem az a véleményem jól csinálta!
Na és akinek akkora szája van,az követi a legjobban,az tutti,bár nem olvastam mit írtak.
Párodnak hozok egy törpillát:-)
Milyen csajokat szeret?
Mint beteg emberekkel foglalkozó szakembernek, lehetett volna annyi empátiája, hogy megkérdezi előbb, hogy diétázik-e a páciens, és nem tör pálcát felette azonnal. Aki nem szereti az embereket, az ne foglakozzon velük!
Andimano, ennyi elégtétel neked is járt, igenis védje meg magát az ember, ha lehetősége van rá!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.