"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Mos gondolj bele, mit csinál, mikor valakivel közli: Fogd be a szád!! .....helyette lazán összevarja!:-DDD
Az nem hoz lázba.Étcsoki nem kell.
És az nálad most éppen kéznél van!
Látod,látod.Balgaság volt elnyiszálni:-)
Megyek a jó kis 86 %-os étcsokimhoz! ;-D
Ja, 82 cm-es gyerekre egy 48-as női nadrág!! Ki tudja meddig elhordhata volna.....:-))
Törlést kérek....-cicckének folyik a nyála:-)
ÁÁÁ?ezt már tamponálni kell,de ha még szívárog,össze is ölthetjük:-)))
a fiúkhoz megyek!!!! :-DDDD
Csak nehogy egy fél legyen belőle! he-he!;-)))
Most lépek, mert ki tudja mi jöhet még a xxl Twix után. Megyek egy kicsit a fiókhoz, holnap ugyanitt!
Ja ,kérem aki ilyen jól informált:-)
És ha nem vágod le,akkor egész sokáig jó lett volna rá.
Ejnye,de egy pocsékolos nőszemély tetszik lenni:-)
És 5 parc alatt oda is ér vele!:-))
Be lehet fejezni!!!! :-)))))
Na....,mit adnál érte? Csokid van? A twix a kedvencem,abból is az xxl-es méretű:-)
Szia Fruzsi:-)
Igazad van,a szeretetet nem kilóra mérik.
Mindegy hány kiló, ő az anyukád.És biztos örül neki hogy te mellette állsz.
Ágica is ezt mormolja itt egy ideje,hogy 5x kell enni,és keveset.
Biztos Tündi szervezete is beáll erre,és a fogyása is felgyorsul.Főleg hogy tornáik.
Pici teso hogy viseli az anya nélküli napokat?
Anyudnak most arra van szüksége ,hogy orvosi felügyelet mellett megtanuljon egy másfajta életmódot,amitől lefogyhat,és ezzel hozzájárul egy egészségesebb élethez.
Majd ird meg nekünk mi van vele.Szia:-)
Okos anya két méretre varr felhajtós nadrágot.:-))
Az orvosi team most segít neki egy csomót, mi meg a jókedvre tudunk garanciát adni!:-)) Mire kijön, 12 alatt futja a 100 m-t!;))))
... kinövi???... (mármint, mire kész lesz)
Vadító gatyája lesz a hapsinak!!!... de mire kész lesz....
Szia Fruzsi!
Ne beszélj butaságokat nem zavarsz!
Örülök, hogy így átlátod a dolgokat! Anyudnak bíztatásra és támogatásra van szüksége, amit Tőletek kaphat meg legkönnyebben. A lényeget már megértette, hogy mi szükséges ahhoz, hogy fogyni tudjon. Jó helyen van a kórházban, szakemberek felügyelik minden mozdulatát!
Jelentkezz légy szíves, ha új híreket tudsz róla!
óÓÓ,EGY KIS SZALONCUKOR! Mit nem adnék érte...
Gumimacikat már felfaltam, de találtam zselés szaloncukrot:-)
Csókolom,jó estét.Fruzsi vok,anya nincs itthon.Nem akarok belekontárkodni a fórumba,de anya is mindig panaszkodik,hogy ennyi evés mellett többet kéne fogynia.Aztán most kiderült,hogy nem eszik eleget és nincs anyagcseréje,hanem amit keveset meg is eszik azt elraktározza a szervezete.Nagyon ki van akadva,mert nem bír többet enni,de muszáj lesz ahhoz,hogy az anyagcseréje meglegyen,mert neki nem nagyon van.Ez most derült ki.Ki kell számolni a napi Kcal mennyiséget és azt becsületesen elosztva 4-5 alkalomra megenni!Ez az egésznek a titka és a mozgás,mégha nem is intenzív,de legyen!Anya sem bír mozogni,de megpróbál mindent amit tud megcsinálni,legalább amíg bent van és van rá lehetősége.Bocsánat,hogy beleszóltam,csak azt írtam le,amit anya elmesélt,megtanult és amit én is tanultam az egészségügyi főiskolán.Szegény így is szívatva érzi magát,mert az utolsó éves gyógytornászoknak most van gyakorlat és mindig ott vannak a tornán és anya ezért kicsit szégyenli magát,hogy mit szólnak,hogy ilyen anyukám van,pedig nem szólnak,sőt biztatják,mert tudják,hogy az én anyukám.De én így is nagyon szeretem,kövéren,csak neki rossz ez.De már itt sem vok,nem zavarok.
Legutoljára ott vettük, de a Tescoban is szoktam.
Ha Norbi apánk azt mondja... :-)
A Lidl-ben veszed a kiflit? Ott nagyon jó van!
Amúgy amit nem ehetek meg,azt én is mindig szagolgatom:))
Norbi apánk receptjei ezek! A karcsúság u1-es könyvéből van. Sztem attól a kis vajtól igazán 1-es maradt:)) Nekem biztosan!!
1000 mg C vitamin zutty be!
Nálunk Zs-nél most a Hot dog a sztár. Ehhez veszem a hot dog kiflit, olyan jó puha, foszlós, hófehér, tejes illatút. Na, én azt jól meg szoktam szagolgatni! :-))))
További ajánlott fórumok: