"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Hű de sokat fogytál ahhoz a képhez képest.
De vissza ne hizzál!!!!!
Lányok!
Most tettem fel duci képeket!
Én, amiket ezekről tudok, azokat egy pedagógiai előadáson hallottam. (tanárképzésen)
Ezek az iskolák személyiségközpontúak., alapelvük az empátia, az elfogadás és összetartozás.
Ilyen iskolák:
-Rogers
-Waldorf
-Kincskereső Iskola (Bp. 11. ker)
-Alternatív még középiskolában: Alternatív Közgadasági Gimnázium (ők folytatják ezt a szemléletet gimiben, de a Waldorfnak is van gimije)
Részleteket a honlapjukon nézegess, mert mindegyiknél más a felvételi stb.
A többi, amiről szó volt, inkább fejlesztő, és szoc. hátrányos gyerekek alternatív iskolája.
De biztos van több "sima" is még.
Waldorf és Rogers nemcsak Bp.-en van.
www.rogersiskola.hu
Ez a mi ghonlapunk,olvasgasd el.
De a waldorfnak is van honlapja.A többit én sem ismerem.
Nem szeretnék a fiaddal kapcsolatban találgatásokba bocsátkozni. Vigyétek el egy jó gyermekpszichológushoz (háziorvosi beutalót kérhettek egy kórházba, ahol van ilyen klinikai gyermekpszichológiai szakrendelés, és ingyen van, ha van beutaló)
Én dolgoztam gyakornokként nyáron a szülővárosomban 2 hónapig ilyen rendelésen, és jókat tapasztaltam. Sokminden kideríthető. Tulajdonképpen terápiákra járnátok, időben, ameddig kell, mindig ad a pszichológus új beutalót a saját rendelésre,így ingyen van.
Akkor Te vagy az én emberem.:)
Megfejthetnéd a fiam viselkedését, nem egyszerű eset.
Köszönöm:-)
Marad hátul:-)
HA ezeket szereti, akkor miért kell mást erőszakolni? Esetleg jóga?
Fogyiluna:
Az m1-en megy hétfőként a ne hagyja magát átverni, de nem jut eszembe a neve. Jó pár hete pont egy ilyen kisfiúról volt szó. Kezelhetetlennek mondták, veszélyesnek, egyben nagyon okos volt. ÉS Jusz- na végre eszembe jutott, vmi speckó sulit mutatott, ahol 5-10 gyerek jár max egy osztályba, és állami. Esetleg fel kéne hívni a tv-t, vagy írni a műsorba, hogy mondják már el melyik iskola ez.
Ő türelmetlen.Labda??? Simán mellérúg:-))
Bringa a mindene,olyan manövereket csinál hogy becsukom a szemem. .... .Lement a teraszról a nyáron bringával.8 lépcsőfok..
Szerintem csak szünetel, mert nem vagyok otthon. Most itt partizánkodom a melóhelyemen! :-)
Tegnap este kihirdettem a csendrendeletet, mert az agyam totál le lett szívva, és a megbuggyanás határán voltam.
A lényeg, hogy nem jutottunk egy lépést sem előre. Kalkulációink szerint csupán 3,5 millió hiányzik a lakáscseréhez, már ha el tudjuk olyan áron adni a lakást, amennyiért kalkuláltuk.
Kezd tele lenni a tököm, hogy a munkánkkal pont annyit tudunk előteremteni, hogy egyik napról a másikra éljünk. És kilátástalan az egész.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.