"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Pont ki volt ajánlva Júliánál, én ezért voltam odáig meg vissza:
És menstruáljanak is!
Ez ki ne maradjon!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Ha eltűnök bocsi, jönnek a vízóraszerelők.
Amugy ma pont úgy kezdödött a napom amit imádok,és ami feltölt napokra:-)
Reggel kimentem a teraszra,sütött a nap ,és a hajnali esőtől a növénykéimen csillogott a vizcsepp. Irtó fini illat volt ettől,közben ittam a kávémat ,és éreztem eljött az én időm,kitavaszodott:-))
Kell jobb egy szép nap kezdetéhez?
Ez tök jó!
A férjed egy igazi úriember!
Azért még egy apró szösszenet az előző beírásomra.
Az egyenjogúság nevében kérem, hogy az összes férfi minden nap reggeltől-estig hordjon magas sarkú cipőt és ne ülhessen le.
Mi nők addig lapostalpú cipőben kényelmesen csücsülünk majd az üléseken, lazán - a pasiktól ellesett - vagány terpeszben (no és nem szoknyában) és vígan olvasgatjuk a Pesti Estet, sportújságot egyebet.
Jó reggelt:-)
Tegnap csoda klassz volt a színház,imádok szépen felöltözni,attól még jobban nőnek érzem magam.
Utánna meg mint két "taknyos kamasz" barangoltunk a szemerkélő esőben.
És mi lehetne 18 év együttlét után a legszebb bók egy férjtől,mint az amikor azt mondja hogy sosem tudna kiszeretni belőlem:-))
Most lebegek:-)
Valaki rántson már le a földre:-)
Ki érzi magát valakinek?:-)
Szia!
Nem vagyok különösebben gyógyszerpárti, de a totális elutasításnak sem vagyok a híve. Miért nem veszel be vmi fájdalomcsillapítót, ami gyulladáscsökkentő is? A Cataflam például kiváló, a káliumsója miatt a gyomrot sem bántja, nem bódít, mert nem kell belőle sokat bevenni. (Ugyanaz a hatóanyag a Voltaren Dolo, csak abból több kell, mert recept nélküli, gyengébb)
Tudod, mennyi energiádat elviszi, ha a szervezetednek a fájdalommal kell birkózni?
Szép reggelt mindenkinek!
Ciccke,már hétfő van,de sebaj,hosszú hétvégénk lesz,tele fogyi kajákkal:)
"Bünözöknek"üzenem,hogy kapják össze magukat,de azonnal:)
Szép napot,mentem dolgozoba!!
Legalább tetszett?
Én tegnap futottam egy olyan kezdőset, mint, de fáj a mellkaso egy kissé.... hideg volt.
Semmit nem jelent, ha izomlázad van. Mérj egyet egy pár nap múlva, kíváncsi leszek.
Én az elején jártam így, akkor olyan izomlázam volt, hogy cm-re és kilóra is több voltam. Tényleg kíváncsi vagyok!
Nem hiszem, ugyanis az elmúlt egy hétben szemmel láthatóan feszülnek a gatyáim.
Múlt vasárnap óta, ráadásul az életem első squasholása óta, annnyira fájnak hátul a lábamban az izmaim. Egyszer már elmúlt szerdána, de akkor felvettem a magassarkú csizmámat, és akkor megint megfájdult. Ma volt az első nap, hogy nem éreztem úgy, hogy besz*rok minden mozdulatnál. Tehát futás sem volt.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.