"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Én nagyon kivagyok az ilen emberkékre hegyezve,és tök hamar lepattintom őket. egyszerűen eljövök onnan.
Nehogymár tök idegen emberek szivják el az energiámat,meg különben is,mit kell a másikat fogdosni,meg bizalmaskodni.
Lehet tök gáz vagyo,de ezek az emberek érzem hogy nem tesznek nekem jót.
Orvosnál ha valaki mellém ül,és elkezdi sorolni a baját...attól kész vagyok.Egyáltalán ha mellém ül,én felállok.
Még jó hogy nem nagyon járok dokihoz,mert jó az itthoni szervizelés is:-)
Amugy nekem van egy csomó ilyen "dilim".......
Nem szeretem ha közvetlenül mellém ül egy idegen,vagy ha sorban állok,és rám mászik.
Azt se ha valaki bizalmaskodik és megfogja a vállam...
Efyszerűen az aurámat szabadon kell hagyják,mert akkor én kezdek el hátrálni.
Én már volt mikor más helyen,más helyzetben szóltam,hogy incs kedvem beszélgetni.Kinos,és általában bárhogy mondod megsértődnek.
De én ezen már túllépek.hisz mindenkinek jár a személyes idő,amikor relaxál,és feltöltödik.
Még meg sem született már ment a harc:
Kisfiam értsd már meg, hogy nem tudsz nyújtózkodni, mert anyádban nincs több hely!! Ő csakazértis! Még jó, hogy egy akkora gyerek nem tud bordát törni!:-DD
Akkor nálatok most ez van?
Zsarolásról jut eszembe...
Etetés közben addig nem eszik, amíg oda nem adok valamit az asztalról. Odaadom, ha eszik. Most akkor ki zsarol kit? :-)) ...és sószóróval a kezében vígan kajáll....:-))
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.