"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Hétágra tűz a nap.
Hajnalban viszont egy irgalmatlan dörgésre ébredtem!
Kis-nagyfiamat féltem csak ott fent, a Börzsönyben, de reggel még marha vidám volt (felhívott), met hambit kaptak reggelire.
Esik az eső ami miatt lemondva a Békésbigyói csülökparádé. De a növényeim hálásak az esőért.
Továbbá a fiam is esőtáncot lejtett a ketben esőkabátban,gumicsizmában:-) Persze hogy beletrappolt a pocsolyába,naná hogy csuriom vizes lett,úgy kb derékig:-)
Ilyen az élet,"szeláviiii" :-)
Ágicababa, felraktam a fotót a felsőszekrényről. Ha érdekel, a tiéd. Egy polc van belül. Alul a két fiók megvan.
(Lányok, nem röhögni, mert kitekerem a nyakatokat! :-))) Ágicával alkotóművészkedünk)
Csak a szokásos. Jól elvagyunk, dolgozunk, megvitatjuk a dolgainkat, stb.
Tényleg, lányok, fogyózik még valaki? :-)))
Csutikám, lépj a lábunkra, mert kimerülőben van a kitartás... (a kivételek persze kivételek)
Menni és nézni mindig előrefelé kell. (Egy helyben akkor maradunk, ha a) marha jól érezzük magunkat; b) tényleg nincs más, ezért ki kell várnunk)
Amit erről a munkahelyedről eddig meséltél (legalább is ami nekem lejött), azok után látatlanban azt mondom, hogy nagy valószínűséggel csak jobb lehet.
Sok szerencsét! :-)
Szia!
Remélem jó döntést hoztál és nem fogod megbánni. Én szorítok Neked:)
Sziasztok!
Mai hír:
Beadom a felmondásomat. Döntöttem...
Majd beszámolok, hogy mi történt.
...hát a Vaterán!:-) De majd kipróbálom a gázgyújtóval, majd gyakran töltöm.:-)
Azt dobtam sajnos, mert nincs már meg az a cég, aki gyártotta, és az elütő színű alap gáz lenne. Sima fehér csempe, talán világosabb kékes mintával.
De a kerti bútorokat még lecsempézhetem velük.:-))
Anélkül nem tudod használni, hogy fel ne újítanád! :-) Legalább is, ha már munkát fektetsz bele...
Gázpisztollyal lehet leégetni. Asztalosok használják ablakok újramázolás előtt, nem tudom, hol lehet beszerezni azon kívül, hogy otthon talán még megvan a régi... Totálisan lepucolja a fát.
Én még mindig a kékért vagyok odáig.... a tévedések elkerülése végett nem felújítani akarom, hanem alkotni valami nekem valót. Kezdem egy olyanon, ami ingyen van.:-))
Hogy kell leégetni? Egyenlőre a spaklival szemeztem, mert totál felpattogzott. ....meg a smirdli barátomra.:-))
Nem mindegy, hogy erre rakod a bútorlapot, vagy egy új vázra?:-)
Ha csúnya lesz, majd veszünk rendes bútort, ez meg mehet anyámhoz a garázsba mindenes-szekrénynek.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.