"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Igen! :-)
Azóta röpködök a melóhelyemen! ;-)
Sziasztok!
Ide dugtam az orromat... :-) Többször is volt közben ilyen, de nem jutok odáig, hogy visszaolvassak. Szóval nem szűntem meg! :-) Gondolkodásom a régi, tök pozitív vagyok, de az energiatartalékom végét élem fel. A szgépet nem kapcsoltam be itthon három napja.
Az utolsó munkanapom június 5., valószínűleg utána egy hetet itthon maradok, és június közepe táján kezdek az új munkahelyen. Most, hogy a bizonytalanság, mint fő stressz forrás megszűnt, elkezdek töltődni, és remélem többször előfordulok itt.
Ezt már én is mondtam, bibibííí!
Nem is vagyok infantilis! :-DDD
Örülök, hogy túl vagy ezen a rázós dolgon. :-)
Szia!
Hát,dobhártya plasztika helyett,azért lett más,mert találtak egy daganatot(álítólag jóindulatú),azt eltávolították.Várnom kell kb.egy évet,hogy kiujul-e újra a daganat,vagy nem.Ha kijul,radikális fülműtét(kipakolnak mindet),ha nem ujul ki,jöhet a dh.plasztika.Addig marad az,hogy nem strandolhatok(mondjuk gondolkodom egy füldugon),fertözésveszélyes stb.Meg bízom benne,hogy tényleg jóindulatú volt.És zabálok ezerrel,mert nem szeretnék legyengülni.Aztán el kell járnom edzésre,mert a család szerint inkább alakot kéne formálnom.
Röviden ennyi:)
KÖszi az érdeklődést!
Halihó! Hogy vagy? Mesélj, mi volt ez másként-műtét?
Most ki kell szaladjak a boltba, mert kepöcs nélkül nincs hamburger!:-)
Mondtam hogy nem én akartam:-D Kész tények elé voltam állitva:-D
Na,lépünk,puszka
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.