"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Persze,ha megszokod a pörgést,akkor várod!
Én 2napig elvagyok itthon,de a 3.napon már falra mászok ha néha van ilyen:)
Szent Márton gyermekrohamkocsi.
Csak és kizárólag itt,teljes munkaidőben.
hali lányok
és akkor most melyik helyen is dolgozol? teljesen homélyban vagyok már ...
Még marad 1 évet mert agusztus 30án született,és itt azok a gyerekek 7 éves korban mennek csak.
Jó lesz még 1 év ovi,és játszás..
Fáradsz.,azért:)
Én is hulla vagyok:(Ráadásul holnap is melozom 6-7órát:/
ja,hogy ezt miért neked irtam válaszban? Te tudod?
Én nem.
szia:-)
A fejem szétesik,reggel óta fáj. A fiam lestrapált ma nagyon,de mondtam neki 7kor záróra nálam,beülök a kádba,utánna csak csendet és nyugit akarok hallani a házban.Lehet olvasni,tvzni,bármit,de végre nyugit akarok.
Rohadt sok energia kell egy hatéveshez:-)
Ma,voltunk úszni,bringázni egy picit mert rohadt nagy a szél,görkoriztunk(azaz hagytuk hogy elfújjon a szél minket),ettünk sülthalat a rómaiparton,meg itt voltak a barátai,úgyhogy a mai napunk igen mozgi volt.
Erre a hétre jövés-menés utazgatás volt tervben,de az idő közbeszólt:-) Igy csak tengünk-lengünk.
Még jó hogy az összes mai program viszonylag házközelbe volt,igy néha bejöttünk pihizni.
Hejj,de unalmas helyen laktok:-) Itt süt,esik,fújdogál.....semmiképpen sem sima.
Az uncsi lenne:-)
Teccem :-)
Itt is be van simulva. :-)
Ez tetszik.
Nálunk este óta zuhog, különböző intenzitással. :-(
Hát az ég. Azt szokták mondani, ha a napsugárnap nyoma sincs és sötét mindenfelé az ég, hogy "be van simulva".:)
Teccik érteni?:)
Jó napot!
Itt eléggé be van simulva:)
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.