"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Ne legyél, attól nem lesz jobb!
Most tök jó, mert itt a nyár, sok-sok friss zöldség, aminek illata és íze is van. Gyümölcsből is lehet válogatni. Meg persze, ebben a hőségben talán könnyebb megállni, hogy ne nehéz kajákat egyen az ember. Én nem is nagyon kívánom. (szerencsére)
Szóval, fel a fejjel! Keep smiling! :-))) Megcsinálod!
Jóhogy meg!az a csuda..:-))
Én is fogyni akarok még..úgyhogy azt tanácsolom, ne hozzunk szégyent fórumunk nevére, azt produkáljunk vmi fogyásfélét!:-DD
Menni fog!
Köszi! :-)
Se Kata, se Ágica... Ki fog seggbe rúgni????? :-DDDDD
Ha múltkor sikerült, most is sikerülni fog. Mennyi jött vissza? (ha nem titok)
Gratulálok Ciccke!
Ügyi vagy.
Én is megosztom Veletek a bánatomat. Visszahíztam, amit leadtam anno és ma újrakezdtem az egészet:(
Nagyjából betartottam, bár tény, hogy időnként egy kis lazítást is engedélyeztem.
Szegény gyermeked... Én, ha túl fáradt vagyok, egyszerűen nem tudok aludni.
Tök jóóó!:-))
Gondold végig, hogy csináltál-e valamit másképp az utóbbi időben..(több mozgás vagy kevesebb kaja)
Előfordulhat, hogy most indult meg, de szerintem ha már így van, akkor kapj az alkalmon, és húzz bele!:-))
Mennyit szeretnél még fogyni?
Gratulálok! Gyorsan írd be a mérlegelőbe! :-)))
Lehet, hogy véget ért a stagnálási szakasz (amennyiben végig tartottad a diétát)
Lecó jól van, most telefonált, hogy minden rendben, indulnak az esti solymoskői túrára (ez a legmagasabb csúcs). A 6 órás vonatozás után ezzel vezetik le a gyerekekből a feszültséget. És tuti, hogy jól alszanak utána.
Meg szeretném osztani veletek az örömömet!
Ma, kb. tíz év után először, 73 kilót mutatott a mérleg. Lehet, hogy 4 hónap után most indul el újra a fogyás???? Ez elég hihetetlennek tűnik nekem... Vélemény?
(Lehet, hogy holnap reggel, megint 74 vagy 75 lesz... :-()
Hiányozni fogsz! :-)
Érezzétek jól magatokat, jó pihenést!
Sziasztok!
Hát ne szomorkodj! Pihend ki magad! :-) Biztos tuti jó tábor lesz ez is, mint a tavalyi, jól fogja magát érezni Leo!
Tetszenek a képek! ;-)
"Ma úgy vagyok a munkakedvvel, mint egyszeri lány buli után. Vagy megjön, vagy nem.
:))))
Nagymama kérdezi nagypapát.
-Szerinted vegyek fel melltartót?
Nagypapa nézi egy darabig, majd így szól:
-Hát elég nagy sár van odakint.
"Sok káros dolog lehet kellemes,
De a szex nem rontja a fogakat!":))))
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.