"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Mi vasárnap láttuk! :-)
Még én is jól szórakoztam rajta.
Te beszélsz?? Hisz Te szoktál bealudni. Neked biztos ágy volt a jeled az oviban:-)
Vagy kispárna:-)
Igen az. Az rendezte aki a "lecsó" c filmet.Tök jó volt a film,látványos,mozgalmas,aranyos. Igaz úgy inditottam,hogy mikor beértünk észrevettem,hogy a táskámat mikor átpakolásztam nem tettem be papirzsepit:-)
És a táskám alapvető tartozéka a papirzsepi. Továbbá, ragtapasz,gyógyszerek,öngyújtó,(pedig nem is dohányzom:-)),tollak,rágó hegyekben,tik tak, mert hajlamos vagyok kaja nélkül lenni mostanság,és ha elájulhatnékom van beöntöm a számba.
Úgyhogy tök hiányérzetem volt:-D
Nálunk is totál napsütés volt egész nap.
Nemrég jöttem haza hájégetésről, akkor kezdett el szakdni az eső..de most valahogy nem bántam a dolgot..olyannyira, hogy az ernyőt sem nyitottam ki, úgyis totál vizes voltam, akkor meg nem mindegy?!:-)))
Szasztok!
Nyugodtság van! A görögdinnye egyessss!:-))
Jelentem, én sem szeretem az erdei gyümis u1 jégkrémet, csak a csokisat, és iszonyat boldogsg, ha olyan bödönt sikerül vennem, amiben több a csokis rész..:-DDD
Pedig a bolt a közért van, nem? Hihi.
Na jó, nem akartam reklámozni az üzlethálózatot. De vettem csokis-vaníliás U1 jégkrémet. Nekem ízlik. Az erdei gyümölcsös is.
Piszok szerencsénk van. Most ért el minket a vihar, úgy fél órája.
Négy körül beszéltem egy bp-i kolléganővel, mondta, hogy ott zuhog, én meg vidáman, hogy kihalunk a hőségtől, és megyünk strandolni. :-)
Mondjuk, az elején volt egy rövid napsütéses zivatar, de az ilyesmi engem nem gátol. Így is, úgy is vizesek leszünk,nem?
Aztán hazafele, mire kijöttem a közértből, ránk szakadt a sötétség, most ömlik az eső, csattog, villámlik...
Szóval épp, hogy megúsztuk.
Még jó, hogy ma kocsival mentünk ki, mert hulla fáradtak voltunk a délutáni bringás ügyintéző-körúttól.
Tegnap is voltam kint 5-6-ig, hihetetlen kikapcsolódás munka után ez az egy óra a forró homokban, vízparton, suhogó fák mellett, stb, stb...
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.