Zsíros arcbőr (beszélgetés)
Garnier Ambre Solaire... és huh, az ára.. :S
Vmi 3-4 eft volt, ha jól emlékszem.. (elég drága :( ), viszont mivel 200ml-eres, így nagyon sokáig elég.
Nekem sincsen most, de nekem nem lett megint olyan a bőröm, mint előtte volt (kopp-kopp :D ).
Szerintem nagyon jó,..bár, tényleg drága... de ha azt nézed, hosszútávon megéri.
Szija,
én Dove bőrradíros szappant használtam régebben, az is jó, de attól meg nagyon kiszáradt a bőröm.
Basszus, annyi problémám van vele..mert alapból zsíros, viszont lemosás után meg muszáj hidratálnom, mert kiszárad :S :D
A Vichy nekem sem egyből hatott :) de azért egy hét után már érezhető volt a hatása... meg amikor felkentem, tényleg nem volt az az érzésem, hogy olajos a bőröm.
Amúgy 4eft a krém, de másfél-két hónapig elég, mert nagyon kevés is elég a bőrre. :)
A Clean and clear lemosó sem annyira drága, az is egy hónapig elég, és 700-900ft között van, attól függ, hol veszed.
Ebben a napozótejben nincs olaj. Ezért is használom én is, mert máskben még jobban bezsírosodna a bőröm tőle :( :)
Sziasztok! nekem is hasonló problémáim vannak! Főleg így melegben, mikozben dolgozom állandóan csillog az arcom, orrom! de a clean and cleart még nem probaltam, meg a Vichy-t sem, holnap reggel veszek is hátha jobb lesz! mert elég kellemetlen amikor kimegyek a vendéghez és csillog az arcom :(
valamilyen arcradírt tudtok még ajánlani?
Szia Christine!
Vichyből csak kis mintáim voltak, azokkal próbálkoztam, de nem sok sikerrel, talán nem voltam túl kitartó.
Nekem Rossmann márkájú tonikom (ebbe még öntöttem egy kis gyógyszertári alkoholt) meg valami szemcsés bőrradírom van, ezek olcsók és viszonylag jók egy ideig, épp most akciósak a héten.
Szeretem a Garnier termékeket, köszi a tippet. ;) Nem tartalmaz olajat?
Szija,
hát, én is hasonló cipőben járok :( :)
Nagyon sokmindent próbáltam, de legjobban nekem a Clean and clear lemosók, radírok jöttek be, és utána a Vichy normaderm hidratáló krém. Ezek mattítják a bőrt, a Vichy pedig kifejezetten az ilyen problémás bőrre van. Nem mondom, hogy olcsó, de sokáig elég, és szerintem megéri. :)
Napozószerekből én eleve olajosat nem használok. Én Garnier naptejet szoktam, és azt használom arcra is... attól nekem nem szokott bezsírosodni.
Sziasztok!
Nagyon zsíros az arcbőröm, ha tehetem, fél óránként tonikkal áttörölgetem, csak így érzem jól magam, egyébként olyan, mintha étolajat kentem volna magamra. :)
Ilyenkor nyáron eléggé kellemetlen, hogy ennyire csillogok, főleg, ha strandon bekenem az arcomat naptejjel, este meg napozás utáni krémmel, akkor aztán elszabadul a pokol, mert ugye ezek a készítmények tele vannak olajjal.
Ha hasonló cipőben jársz és neked is extra zsíros az arcbőröd, akkor biztosan tudod, miről is van szó.
Milyen kozmetikumot használsz?
Lehet kapni megfizethető áron olajmentes napozószereket arcra?
Üdv
Millácska
További ajánlott fórumok:
- Zsíros az arcbőröm
- Mivel kezelhetem a pattanásos, zsíros és egyben száraz arcbőrt?
- Pattanásos száraz/zsíros arcbőr 30 évesen
- Problémás, pattanásos, zsíros arcbőr kezelésére nektek mi vállt be?
- Nagyon zsíros az arcbőröm, pláne a homlokom! Segítség!
- Mitől van az, hogy rettenetesen zsírosodik mostanában az arcbőröm?