Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Zöldségek fermentálása fórum

Zöldségek fermentálása (beszélgetős fórum)


1 2
16. beYOUtiful (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. nov. 2. 16:42

Èn csak kimchit csinálok március óta, ez a recept szuper, nagyon szeretjük!

[link]

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Df1e1c376c)
2020. nov. 2. 16:19
Kovászos ubiba kenyeret is teszünk (mi), az nálunk nem az. :)
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Zsifi1)
2020. nov. 2. 16:18
Megírnád az fb csoport címét?
13. 8d00a82c06 (válaszként erre: 12. - Df1e1c376c)
2020. nov. 2. 15:20
Egyikért sem remegek.
12. df1e1c376c (válaszként erre: 2. - 8d00a82c06)
2020. nov. 2. 15:18
A savanyú káposzta és a kovászos uborka savanyitasa fermentalas ;)
11. NomNom (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
2020. nov. 2. 15:10
Én is remélem,szívesen csinálnék kimchit.
10. 8d00a82c06 (válaszként erre: 9. - Epresturmix)
2020. nov. 2. 14:59
Valahogy ezt tudtam róla elképzelni.
9. Epresturmix (válaszként erre: 8. - 8d00a82c06)
2020. nov. 2. 14:30
Neem, nincs. Különben nem ettem volna belőle. :)
8. 8d00a82c06 (válaszként erre: 7. - Epresturmix)
2020. nov. 2. 14:24

Semmi?

Nincs rohadt íz?

Nyálka?

Még a hideg is kirázott.

7. Epresturmix (válaszként erre: 2. - 8d00a82c06)
2020. nov. 2. 14:23
Rengeteg refluxosnak, epêsnek ez az egyetlen járható út ha savanyút enne. A fermentâlt savanyú. Én ettem már. Semmi extra. :)
2020. nov. 2. 14:21
Nekem Anyum és munkatársam fermentálnak. Nagyon finom a káposzta, a cékla. Van egy tök jó fb csoport, ott sok infó van.
2020. nov. 2. 13:26
Maradok a vecsési savanyú káposztánál
2020. nov. 2. 13:24
Remélem van itt olyan, aki mestere a témának, és mad jön, és elmondja a tutit, mert épp most szeretném elkezdeni. A neten sok dolgot találtam, azt írják, elrontották kétszer-háromszor, aztán amikor megvolt a tuti módszer, onnantól minden szuper volt. És egészséges, szuper dolog a fermentálás.
2020. nov. 2. 13:22
Próbálkoztam már ilyen beledobálós vödrös savanyúsággal, de nem lett(em) sikeres.
2020. nov. 2. 13:02

Utána olvastam és elég gusztustalan dolog.

Maradok a savanyításnál.

2020. nov. 2. 12:07
Olyanokkal beszélgetnék, akik szoktak zöldséget fermentálni.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook