"Zöld Út szaknyelvi angol nyelvvizsga" (beszélgetés)
Egy kalappal a ma szóbelizőknek :D
Még van 2órám kicsit magolni a bemutatkozó szövegem:D
Sziasztok. Aki volt már az elmúlt napokban szóbelizni leírná a tapasztalatait? Leginkább a szitura lennék kíváncsi. Köszönöm előre is.
Üdv, Kata
Ugyan én nem voltam, de nincs felkészülési idő..
Bemész, felírják az adataidat, átnézed, és utána egyből kezdődik a vizsga. Fél percek vannak a felkészülésre (párbeszéd, diagram).
Sziasztok!
Aki már volt szóbeli vizsgán, meg tudja mondani, hogy van-e felkészülési idő?
Köszi
sziasztok!
Akinek van kedve irja le légyyszi, mik lettek az irásbeli szövegértéses feladatnak a megoldásai..köszönöm
Sziasztok!
Én is most voltam 09.-én vizsgázni gazdálkodás menedzsment témakörben. Kedden fogok menni szóbelire és ettől iszonyatosan parázok. A leírásban van szó olyanról h vidékfejlesztés, marketing, pénzügy, stb stb ezekbe akkor nem igazán mennek bele? Többnyire a tanulmányokat kérdezik? Mert az nagyon jó lenne. Én is szeretnék megkérni valakit, hogy küldjön nekem szóbelihez és magnóhoz anyagokat. Nagyon sokat segítene nekem. Az email címem: juditvincze88@gmail.com
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a szituációkat is.
Lenne még két kérdésem:
1. A mostani szövegértéses feladatnak hol találhatóak a feladatai?mert én megnyitottam a linket és csak a szövegeket találtam mindkettőnél.Van valahol megoldás is hogy miket kellett irni???
2. A szóbeli zöld útas könyvben, az egyéb szituációs feladatoknál tudja valaki hogy az A vagy B a vizsgázó????
Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Egy-két embernek küldtem magnóst, ha tudjátok küldjétek ti is tovább légyszí', mert nem mindig vagyok elérhető.
Nem igazán értem a kérdéseket. De ami infóm van leírom, mivel már voltam novemberben vizsgázni.
Magnós: több csoportra osztják az embereket, így nem feltétlen 2-kor kezded el a feladatot. Volt egy igaz hamis meg egy kitöltős, mind a kettőt 2x hallgathatod meg közötte 1 perc szünet. Hallgass BBC-t v minél több angol dolgot, ahol gyorsan beszélnek, esetleg háttérzajjal és természetesen gazdasági szöveget.
Szóbeli: általános bemutatkozó rész magadról (milyen sulit végeztél, miből írtad a diplomát, hol dolgozol, hol dolgoztál)...utána szituáció, és diagram elemzés. sokan írjátok, hogy témaköröket szeretnétek. Itt nincsenek témakörök... iszonyatosan sok szituáció van, azokat be se tudod gyakorolni, maximum felkészülhetsz arra, hogy megtudj szólalni, vagy ha nem érted-> vissza tudj kérdezni. De sztem egyáltalán nem kell tőle félni, jó fejek segítő készek, igyekeznek rávezetni mindenre! nem az a céljuk, hogy szivassanak!
Na kb ennyivel tudok hozzájárulni, remélem valamennyire tudtam segíteni!
Sziasztok. Valakinek nincsenek meg a vizsgán szereplő szituácciók esetleg? Vagy hasonlók. Ha igen elküdhetné az email címemre: jocisz89@hotmail.com
Előre is köszönöm.
Sziasztok! Én május végén megyek az angol gazdaságira. Kinek milyen tapasztalata van? Mikre kell nagyon figyelni?
Illetve véletlenül sem akarok pofátlan lenni, de ha valakinek van valamilyen segédanyaga a vizsgával kapcsolatosan, azt szívesen fogadom a kalij(pont)viktoria (kukac)gmail.com email címre.
Nekem is vannak zöld utas munkafüzetek bescannelve, megpróbálom mihamarabb feltölteni valahová és elküldeni annak aki szeretné... :)
Szia! Ne haragudj a zavarásért, megtennéd hogy elküldöd a szóbeli részhez kapcsolódó anyagot nekem is, ha nem okoz gondot. Nagyaon köszönöm előre is. Címem: szaszakkata@gmail.com
Üdv,
Kata
Sziasztok!
Én is nagyon hálás lennék ha valaki eltudná küldeni Nekem a szóbelihez és Magnóhoz kapcsolódó anyagokat.
Nagyon szépen köszönöm előre is annak, aki veszi a fáradtságot.
Email címem: rkadargabi@gmail.com
Köszönöm mégegyszer!
Sziasztok,
Szóbelihez ill. magnóhallgatáshoz tudna esetleg nekem is továbbítani valaki anyagot?? Leginkább a 9 témakör kifejtésére lenne szükségem, és hogy mennyire mélyen kell belemenni?? Nagyon sokat segítene és köszönöm előre is!!
Ha még egy-két hasznos tanácsot is tudnátok írni azt is szívesen fogadom! :)
Email címem: zs.zsuzso@gmail.com
Köszönöm!!!
Sziasztok! Én is örülnék némi szóbeli anyagnak, soat segítene.
Előre is köszönöm!
besske@gmail.com
Sziasztok!
Szóbelihez és magnóhallgatáshoz szeretnék segítséget kérni. Illetve bármi jó tippet megköszönnék a felkészülést tekintve.
Előre is köszi!
pazsi12@freemail.hu
Szia!
Én is kérhetnék segítséget szóbeli vizsgához? nagyon köszönöm előre is.
hello! a szóbeli anyagot eltudnád nekem is küldeni? email címem: miki.nemes@gmail.com
előre is köszönöm!