Zepter ajándék (beszélgetés)
Egy uborkaszeletelő pont jó lenne nyárra :D
1 órás klímás előadásért még talán meg is érné :)
Ez olyan mint a gyorséttermi kuponok. Ott is az van, hogy egy kuponra ráírják, hogy -30-40%, mert ők ugye úgy számolják, mintha te külön-külön megvennéd a cuccokat, holott ha veszel egy menüt plusz mondjuk egy burgert, akkor kiderül hogy kb csak 10% a kedvezmény.
Nyilván a Zepternek is van egy listaára, ami egy kicsit felül van árazva, de az ajándék attól még ajándék, úgyhigy tessék örülni neki! :)
igen sajnos,az emberek nem egyformák,de azért vannak akkik nem az embere akarják rá beszélni a terméket,hanem segiteni szeretnének.
Igen most is van ayándék,én is kaptam és nagyon jó!!!
Sőt most nyeremények is vannak.
Minden hol vannak bunkó emberek akik miatt el terjed a rössz hirük.
Hogy-hogy miért kérdeztem? Mert tudni akartam, h valós-e az ajándékosztás (főleg 20e értékben). A bunkó viselkedés pedig utána volt.
És örülök, h kaptál ajándékot! :)
Akkor miért kérdezted én kaptam ajándékot és jó
a szülinapomra egy macskás kitűzőt :))))
Velem pedig a sarki közértben voltak bunkók,hogy
mit válogatók:))))))))))))))
Engem is hívtak már a ceptertől, és fogalmam sincs hogy honnan vették a telszámomat. Aztmondták menjek el mert kisorsóltak és én nyertem meg a fődílyat 50ezer ft értékben, elötte egy félórás előadáson kell részt venni.. 3órás volt az előadás, kb 50en volunk kb, a végén kaptam egy uborkaszeletelőt. Szőrnyen pipa voltam!!! Rühellem őket!
Ne menjen el senki!
nekem teljesen más sztorit adtak be, egy biztosító cég keresett reklám asszisztenst... nagyon mérges voltam magamra, hogy bedőltem :D
hát igen, ebből kiindulva el is hiszem, hogy 500.-os ajándékot adnak
régebben mikor állást kerestem, találtam egy jónak tűnő munkát, a helyszínen persze kiderült, hogy zepter... :(
végigültem azért a bemutatkozást, ott mondták, hogy adnak ajándékot az ügyfeleknek... lehet, hogy igaz :)
Ne menj el! Kapsz valami ötszáz forintos ajándékot, amit úgy adnak elő, mintha 20ezrte érne, aztán megpróbálnak rád sózni valami jó drága cuccot, nyerni pedig nem fogsz:-)
Nem csak Zepternél, ez mindenhol így megy! De ha nincs jobb dolgod, és nincs messze tőletek, legalább kapsz egy ingyen kaját, meg valami "ajcsit":-)
Sziasztok!
Most hívott egy hölgy a Zeptertől azzal a szöveggel, hogy vki, aki részt vett egy termékbemutatójukon, megadta az én elérhetőségem, és mivel a 10. vagyok, ezért van vmi ajándékom, amit egy ételkóstoló után vehetek át. (Sőt kocsit is nyerhetek vmi extra nagy sorsoláson.)
Namármost. Volt már néhány negatív tapasztalatom a Zepter fogásaival (álláshirdetések személyesen és egyéb sztorik ott dolgozóktól és ismerősöktől), az ismerőseimről pedig nem hiszem, h a megkérdezésem nélkül kiadnák a nevem+telszzámom, ezért kétlem, hogy valós lenne az ajándék ("konyhai kiegészítő").
Találkozott már vki konkrétan ilyen helyzettel? Feleslegesen nem mennék el.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Karácsonyi ajándékötletek és készülődés
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak