Zaklatás megszüntetése... (beszélgetés)
Ez hülyeség, hogy nem tehetnek semmit.
Ha megteszed a feljelentést, akkor le kell folytatni a nyomozást.
Mondjuk fenyegető sms-re természetesen nem megy érte a TEK és nem viszik láncra verve a Bastille-ba, de a nyomozást végig kell csinálni.
:D
Jaj istenem bocsáss meg, de röhögök mint egy hülye!!!!
Jött és visszakérte az ajándék vibrátorait, sőt tűzre is vetette??!
.
Egyébként meg hogy tudna "letaposni" Téged?
Van rá valami sansza?
"Btk.222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki a zaklatást
a) házastársa, volt házastársa, élettársa vagy volt élettársa sérelmére,
b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve
c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve
követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Ha a fenti törvényi tényállást megvalósítja akkor bűncselekményt köve el. Ebben az esetben feljelentheted a rendőrségen, rendőri segítséget is kérhetsz, de ha 'csak' a saját gyerekét látogatja akkor az semmi.
Mindegy, hogy ki milyen okos dolgot fog Neked írni, ezt a problémát hatósági úton soha nem fogod tudni megszüntetni.
Találj ki valamit...
A gyerekek az ő gyerekei is?
Amúgy ha a felnőttekhez jár, s nekik nincs kifogásuk ellene, akkor nem hiszem, hogy bármilyen módon korlátozhatod.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?