Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zabpaníros rántotthús recept

Zabpaníros rántotthús recept

A Zabpaníros rántotthús hozzávalói:
Panírhoz:

2 egész tojás
20 dkg zabliszt
40 dkg natúr nagy szemű zabpehely

És bármilyen hús, ki mit szeret


A Zabpaníros rántotthús elkészítési módja:
A húst klopfolom, és enyhén fűszerezem. Majd a szeleteket egyesével megforgatom a zablisztben, a felvert tojásban és a durva szemű zabpehyelben. Forró olajon kisütöm.

Aki diétázik azoknak ajánlom, a fehér liszt és zsemlemorzsa helyett. Nagyon finom!


Kategória: Egytálételek receptjei


A zabpaníros rántotthús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook