Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Zabkorpás lepény (Galette au son d’avoine) Dukan diétához recept

Zabkorpás lepény (Galette au son d’avoine) Dukan diétához recept

Elkészítési idő 15 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 286 kcal

A Zabkorpás lepény (Galette au son d’avoine) Dukan diétához hozzávalói:
-1 evőkanál búzakorpa
-2 evőkanál zabkorpa
-1 egész tojás vagy csak a fehérje
-1 evőkanál 0% zsírtartalmú "fromage blanc: kefir aludttej féle dolog, a túrónál hígabb, a kefirnél kicsit sűrűbb. A lényeg, hogy savanykás, tejsavós legyen. Kefir helyettesítheti, de csapott evőkanál, mert túl lágy.

Nem kötelező
-édesítő, só vagy fűszer


A Zabkorpás lepény (Galette au son d’avoine) Dukan diétához elkészítési módja:
Keverjük össze a búzakorpát,zabkorpát, a tojásfehérjét (vagy az egész tojást), kefirt és teflonedényben, zsiradék nélkül süssük meg mind a két oldalát

Milyen fázisban fogyasztható: 1. tisztán protein (PP), 2. protein + zöldség (PL)

Alacsony hőmérsékleten nem tapad annyira.

A Dukan diéta alatt minden nap 2 evőkanál zabpelyhet kell fogyasztani. Ennek egyik legegyszerűbb módja a Korpás lepény, amely pótolja a kenyeret is.

Ahhoz képest, hogy milyen összetevőkből készül, ízletes, nem túl száraz. Én fűszerek és só nélkül készítettem el. Képes pótolni a kenyeret.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A zabkorpás lepény (galette au son d’avoine) dukan diétához elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook