Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Hát igen, csak nekem azzal érvel most, hogy bérházba nem való kutya. Vedlik, tüzel, meg ilyenek. :-(
Majd lesz valami!
Igen. Találni kell egy helyet ami mindenkinek jó és a kicsik tudnak szaladgálni. Olyan édesek olyankor. :-)
Csillag-virág, szerintem meg lehet győzni őket. :-))) Sok ismerősöm pasija nem akarta, mert pici, meg csajos, stb aztán az lett a vége, hogy "apuci kicsikéje" és jobban kényeztetik őket, mint mi csajok. Tapasztalat.
Szia! :D
Igen... kérünk képet! :)
Igen, meg kell tanulni. Amúgy ha kiismered hallani is a különbséget. Komolyan. Az enyém teljesen más "frekvencián" sír ha van alapja és ha nincs.
Törzskönyvet utólag is ki lehet váltani én úgy tudom. Én anélkük vettem de tudok minden adatot ami kell hozzá.
Sziasztok!
az enyém Stella és még csak 4 hónapos :)
mennyi idős korától lehet nyírni a szőrét? itt nagyon meleg van nyáron és látom már most, hogy megkínlódja - úgy hasal a kövön, hogy minden lába más irányba és a hasánál hűti magát, nagyon édes egyébként, mint az ágyelő a hosszú bundájában :))
De érdekes.
Olyanok mint a gyerekek. Tudják, hogy ezzel elérhetnek valamit, és meg kell tanulni, hogy ne vedd be ezeket.
Köszi szépen! Miket tudok itt meg. Hogy nekik ilyen is van. :-)
Szerintetek egyébként kell a törzskönyv? Mármint most nézegetem a hirdetéseket, és felajánlják, hogy azzal vagy anélkül.
Uramatyám... akkor még majd a fodrász is kínszenvedés lesz... már érzem! :(
Ha fésülöm is sír... és kapálózik... a fodrásznál is nekem kell majd lefogni?
Jövő héten visszük a következő kombi oltásra... akkor szólok majd a dokinak, hogy nyomja ki! :)
De a mostani oltásnál ki fogok jönni... múltkor majdnem sírtam a kutyussal együtt... a szívem szakadt meg... :I Utána meg úgy bújt hozzám... öleltem, simiztem! :)
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudom miről beszélsz. A dokihoz ha viszed szólj. Először nekünk is ő csinálta meg, mert ugyebár fodrászhoz csak féléves kora után mehet és már muszáj volt. :-)))))
Tényleg... a bűzmirigyüket milyen időnként kell kinyomatni?
Mert neki még nem volt asszem...
Nem büdik, a bűzmirigyüket ki kell nyomatni vagy a fodrásszal vagy a dokival.
Persze, gondoltam, hogy rákattantál. Én is így voltam vele. Tűzön-vízen át.. :-)) Meg is érte.
óóóó, nincs akadály ám!!! Felugrik hidd el.
Értem, akkor náluk gondolom nincs gond, hogy büdik, vagy ilyenek, ha nincsenek ivartalanítva.
:-DD
Ez jó, akkor utánnanézek mi a helyzet a kislányokkal! :-D
Hát bevallom őszintén, ha lehetne, már ma elhoznám. :-DDD
Nektek egyébkén hogy közlekedik az ágyba? Mert nálunk a franciaágy olyan magas, hogy arra garantáltan nem megy fel... :-)
A kajával szerintem lehet és kell is kísérletezni, nem mindegyiket szeretik.
Az oltással az van, hogy bizonyos időközönként kell beadatni fél éves koráig mindent, nyilván a tenyésztő elkezdi adatni de ha féléves kora előtt elhozod (én azt ajánlom) akkor Neked kell adatni tovább a féreghajtóval együtt. A nemét illetően Neked kell dönteni. Az ivartalanítás szerintem és a doki szerint is hülyeség főleg fiatal korban, elhíznak, letompulnak, elkedvetlenednek. Ha kant veszel, kb 6-9 hónapos koráig eléggé "hormonzavaros" :-))) mindenre rámegy és "próbálkozik", de ez hamar elmúlik és csak a tüzelő szukák érdeklik. Szukánál nem tudom mi a helyzet.