Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Aha, csak simán... Elég neki pár szem, és ha tetszik neki adhatsz még. Összesen elég egy kanálnyi neki. Persze nem púpozottan... :-D
Én adnék fel neked kaját, de azt csak holnap kapod meg. Mondjuk lehet jobb mint ha 75 km-t kell menni érte.
Nincs otthon hasfogótok? Vagy széntabletta?
De még várj kicsit, mert tényleg lehet hogy megviselte az új helyzet.
Viszont valami kölyök táp kellene hogy legyen. A konzervtől sokkal nagyobb eséllyel megy a hasuk. Vagy akkor tényleg főzzél rizst!
sziasztok!
Ma reggel evés után elég csúnyán ment a hasa Paminak, nincsitthon csak konzerv ami neki való, nem tudtok vmit hogy mit adjak neki hasmenés ellen?
Hát ok, de itt mondta a múltkor valamelyik csajszi, hogy az ő állatorvosa azt mondta, hogy májkárosodást vagy mit okoz.
Na ezért nem értem már.
Egyébként lehet igazad van...
Azért kezd ezüstösödni mert egér vér van benne... Hát de még képzeld el, hogy meg vagyok ám fenyegetve. Reggelizek, és néha adok neki egy egy kis sajtot. És már nem sír, vagy valami, hogy adjak neki, hanem morog, meg ugat. Szóval rendesen be vagyok ám ilyedve, és muszály odaadni neki... :-DDDD
ÓÓÓ, jó hogy... Simán helyrejön.
De komolyan. Ez annyira furi. Mert nekem azt mondták, hogy nem szabad nyomkodni a bűzmirigyét, mert annál rosszabb. Erre meg tessék.
Na erre én is rá fogok kérdezni jöv. héten ha megyünk. Meg a fürdést is megkérdezem tőle.
Ja meg a sajtot is, mert ma megint az volt a reggeli! :-)
Én sem hallottam még erről... most mondta először a doki! :D Na mindegy... tegnap kicsit kómás volt a kezelés után, de ma reggel már pattogott! :D Szépen cseppentgetek a fülébe, és pikkpakk egy hét múlva nyoma sem lesz! :DDDD
Kemény fából faragták! :D
Ezt még nem hallottam. Mert az ok, hogy a bűzmirigye begyullad, de attól a füle?
És ezt a doki mondta? Vagy a kozmetikus?
Pedig te tényleg rendesen takarítod a fülét!
Szegény.... Remélem gyorsan helyrejön...
Sziasztok! :)
Benikének fülgyulladása van... mivel tele volt a bűzmirigye... kapott rá fülcseppet...
Erre éppenhogy hazaérek látom Szofi is nagyon vakarja a fülét... azt mondta a tenyésztő, hogy megfürdette őt mielőtt elhoztuk... megkérdeztem, hogy a fülét is kipucolta? Azt mondta igen... na mindegy... vettem fülpiszkát és tele volt a kisfüle büdi váladékkal neki is... úgyhogy kipucoltam és a biztonság kedvéért neki is cseppentettem a fülébe egyet... kárt biztos nem okozok...
Sziasztok!
Dasy nagyon édes a kis bogár...
Kis pici szőre van. Illett rá a neve? Csak azt választottad úgy látom. :-)
Hát nagyon aggódó anyuka vagy... De 2-3 hétnek biztos el kell telnie mire ez változni fog. Én is ilyen voltam.
Érdekes, és sose éreztem még, hogy Vito pukizott volna. :-)
Én a kakit azzal a popsitörlővel szedem fel, amit használtam neki.
Álmodni ő is szokott rendesen. Van hogy hangokat is ad, nyüszög, hangosan. Olyankor simizem, vagy megfordítom.
Ja és cuki lett a ruhája! :-)
Szofi is csinál ilyet... álmodik! :DD
Olyankor megsimizem a pociját... :DDD Nincs baj! :D
Én szilviával szoktam, vagy azzal a babapopsitörlő kendővel, amivel előtte kinyalom a seggét! :DDDD Utána persze felmosok! :D
Arra készülj fel, hogy fingani is hasonlót fog! :DDDD