Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia Katica3!
Nekem nincsen benne tapasztalatom, de úgy hallottam, hogy ha fiú kutyát nem engedik pároztatni, akkor változik meg a személyisége. Ugyanez van a lányoknál is, minimum egyszer muszáj szűlniük, különben bekattannak.
Sziasztok.
Van egy 3 éves kan yorkim és szeretném pároztatni de sokan mondják ne tegyem mert megváltozik a kutya más lenne a személyisége. Van benne valami? Van tapasztalata valakinek?
Igen, irigy kutya vagyok:D
A tépőzár pedig hatásosabb...onnan nehezebben szabadul ki:D:D:D:o)
De írígy vagy! :-D
Hát nem tudom nálatok mi a szokás, de én Vitot max. törölközőbe tekerem a hidegbe, tépőzárba nem szoktam... :-D
Mármint Cuncit vagy a kábelt tekerjem be?:)
Hát most már ha csak ránéz a laptopra, már az is gyanus:D
Van tépőzárja, de nem adom oda neki, mert még a végén lenyeli, aztán az se lesz meg:D:D
Komoly? Az nekem is szereti Vito, de csak egy dolog miatt. A tiéden van tépőzár, amivel összefogod, ha összetekered? Mert nekem Vito arra pályázik mindíg, és nem a vezetékre... csak sajnos mivel hajlamos a kettőt együtt rágni, így nem kapja meg a tépőzárat sem... :-DDD
Azt tekerd be szig.szalaggal... :-D
Na majd kérek beszámolót... Vito órákig el tud játszani vele, és nagyon jó illatú puszit ad utánna... :-D
Na, erről még tényleg nem számoltam be. Karácsony elött vettem/kaptam egy laptopot, nem éppen olcsó kategóriás volt. Hát mit szépítsem a dolgot, megrágta a töltő kábelt. Nem rágta szét, csak annyira, hogy látszódik, mi van a fekete mögött:) Nem is mertem szólni otthon. És le se tudtam szúrni, mert nem tudom mikor követte el a tettét. Elképzelni sem tudom, mert direkt mindig figyeltem, hogy ne maradjon kettesben a laptoppal.
De más komolyabb ezen kívül nem volt.
Otthon van mandarin, ki fogom próbálni:) Köszi a tippet:D
Az a baj, hogy nem szabad hagyni, mert a fejedre nő... én is úgy gondoltam, hogy majd ha nagyobb lesz, leszokik róla, de most már látom hogy nem is szabad hagyni hogy rászokjon bizonyos dolgokra.
Bár én még nem nagyon hallottam, hogy Cuncikának lennének ilyen rossz húzásai. Na ok, hogy megrágta a könyvet. De gondolom nem rágja az asztalt, a vezetékeket, és nem ugat folyamatosan... szóval az meg hogy játszik, nem gond.
A szőnyegre pisiléssel se mindíg van gond, de azért is csak akkor büntesd, ha tényleg elkapod, és nem hagyta még el a tett helyszínét. :-D
Alomba pisil? Na ez se semmi... ezt nem is mondtad még.
Áááá, Vito tényleg egy tünemény marci... főleg hogy meg van javulva... nagyon kedves, oda van mindenkiért...
Oda van a mandarinért, ha gondolod próbáld meg Cuncinak. Mármint játszik vele! Finom labdája van... :-)
Szia!
Cunci még kis bohóka, remélem idővel "kezesebb" lesz. Bár már profin tud ülni, főleg ha én kajálok, és konyizna belőle. Tegnap szőnyegre pisilt:( Pedig este is olyan kis ügyes, hogy mindig hallom, hogy lemászik az alomba. De fejlődik:)
Vito egy kis zabálnivaló angyalka:) Bár, ha nem csak fényképekről látnám, lehet inkább ördögöt mondanék?:)
Jó reggelt!
Na lesz mára is munka úgy látom mindkettőnknek, de azért igyekszünk megtenni ami tőlünk telik! Főleg hogy csak ketten vagyunk. :-D
Hóesés nincs, van viszont jég, amin majdnem vágtam egy-két hátast idefelé. Hideg sincs, úgyhogy egész jó volt sétálni...
Szóval Cuncika vérében van a rosszaság? :-)
Vito már egy tünemény, használ neki a nevelés... tegnap anyósom meg is kérdezte délután, hogy új Vitót vittünk neki? Mert ez ki van cserélve! :-D
Hát én is behavazódtam, sajna holnapi napom se lesz teljesen könnyű:(
Ti is legyetek jók, (Cunci genetikailag kódolva van, nem tudja, hogyan kell jónak lennie:D)
Ha valaki idefent van, annak további jó fórumozást, holnap én is igyekszem aktívabb lenni.
:×××
Hát bocsi a maiért, de sajna még este is dolgozni fogok otthon... :-(
Holnap remélem jobban leszek! :-)
Jók legyetek! Cuncikának puszi!
Hát, akkor én is nekifekszek melónak.
Szegény Vito.
Ááááá, na most tudnék sikítani, mert ha 3 lenne belőlem az is kevés lenne.
Nem fogok tudni írni, egy pár óráig szerintem, bocsi... :-(
De nem fullad meg szegény? Én állandóan pakolom kifele Vito fejét!
A fogai elég gáz állapotban... hol van, hol nincs... :-DDDD
Csorbacsík a drágám. Egy kiesett valamelyik este, talán pénteken, jó nagy, el is tettem. Gyökere semmi. :-D
A többivel kínlódik. Ami mozog, azt piszkálja a nyelvével! :-)
Na majd jövök...
Jaja, csak nekem hat az újdonság erejével. Mostanság még paplan alatt hasamnál fekszik, vagy detto paplan alatt de a vádlimnál. Este meg se merek mozdulni;)
Vito hogy "ájja" a fogait?
Hát szerintem az kevés neki, mármint ha odaviszed, de lehet tényleg megértette...
Ez a hasonalvás nagyon megy neki! :-DDDD
Odavittem a tett helyszínére, és nagyon leszídtam. Mondjuk azóta, ha előveszem azt a könyvet olvasni, egyből lapít.
Tanultam az esetből, többet semmit nem hagyok elötte. Pedig aludtunk, vagyis ő a hasamon, én meg az elalvás elött még gondoltam rá, hogy el kéne raknom a könyvet, de mondom, ááá, úgyis alszik a békácska. Hát ez van. :)
:-DDDDD
Ez a drága Cuncika is véreb lesz lassan úgy látom... :-D
Mondaná erre azt, hogy minek hagyod előtte!
Egyébként fegyelmezni az elkövetés követő 5 másodpercben kell, mert utánna elfelejti, és nem tudja miért kap... :-)
Ezt nem hiszem el, hogy nálatok mindig esik a hó. Egyszerűen hihetetlen;)
Képzeld, vasárnap Cunci szétrágta a karácsonyra kapott könyvemet. Nem az egészet, csak a szélét. A 31. oldalig. Az volt a szerencséje, hogy amikor észrevettem az úgymond "hiányosságot" nem tarozkodott a közelemben. Különben széjjeltépem:D
Szia!
Nem leszel egyedül, csak itt ismét káosz... :-)
De írok azért ... :-)
Ma megint esett egy kis hó, ami csak arra volt jó, hogy legyen mit takarítani... :-D De tudom, te ennek is örülnél...
Sziasztok!
Pár képet raktam a naplómba ha van kedvetek nézzétek meg!:)
Sziasztok!
Hát komolyan nem igazság, ahogy lelépek egyből megélénkül a fórum:)
csillag.virág. hát tök jó a kép. Lapátolni?? Max. hóembert építeni, vagy angyalkát csinálni. Hihetetlen, hogy van, ahol van hó.:)
:××
mennyi lenne?? szerinted én másik időzónában, vagy egy másik "világban" élek?? :DDDDDDDDDDDDDDDD
hát nálam is azt mutatja az óra, amit nálad :)) hacsak nem késik, vagy siet :(
láttam már én is a képet, de azt hittem Vitoról van valami új, cserébe csak egy kis havat láttam :((
Na megyek, nem bírom tovább...
Jó éjt nektek!
Hát igen. Mennyi az idő nálatok?
Vito már mindjárt bealszik. Gyorsan fürdeni kéne! :-)
:-DDDD
jössz, mi meg megyünk?... :-D