Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Nagyon cuki! Ügyes vagy! Legalább már csak könnyebb neki, és tényleg egyenletesen van megcsinálva.
Egyébként göndör a szőre?
Hát az a baj, hogy ő nem marad nyugton!
A mostani kozmetikus határozott, évek óta ezt csinálja, nagyon profi, és nála nincs más választása... :D
Ez a gyerek... szörnyűűű... akkor Vito hozzá képest fotómodell...
áá, ha nyugton marad nem hiszem, én a saját kezemet vágtam el az ollóval, de a kutyát nem
nem engedi, hogy fényképezzem :( de majd próbálkozom :))
Komoly? nagyon ügyes vagy!
Nem kaphatnék egy képet?
Én meg találtam egy új kutyakozmetikust, vagyis a csajszit ismerem, gyerek kora óta állatkereskedésük van, és most megcsinálta a kutyakozmetikus tanfolyamot. Helyben van, és feleannyiért dolgozik mint a miénk. Csak úgy félek, hogy nincs tapasztalata, és megszúrja, vagy megvágja Vitot.
Igen, ez teljesen normális...
Van olyan kutya aki ezt sose növi ki.
Meg van már nyírva a drága gyermek?
Vito már nagyon bozont megint! :(
Tudom... jönnek-mennek a frontok... :DDDD
Szerintem Cunci is ilyen, a tapétabusinessét leszámítva... :D Szofika viszont kicsinek rosszcsont volt, de már áldott jó kislány... :DDD
Gondolom változatlanul édes... :)
jó' van na!! kötődhetném volt :DDD
mondjuk én tényleg nem panaszkodhatok rá, kicsi kutya nagyon kis nyugis, édes baby volt :)))
Szia! Szívesen!
Gyere nyugodtan, én is itt tanultam nagyon sok dolgot! :)
Nagyon köszönöm a gyors válaszot, háááááát, van min gondolkodni. Azthiszem kérdésem is lesz még ;-)
Szóval még 1x köszi
Szia!
A cica nem kizáró ok, van több olyan yorki gazdi (itt is) akinek együtt van a cicával. Az már nagyobb kérdés (te ismered a cicádat), hogy ő mennyire vehemens és el fogja-e viselni a kutyát.
Mert ha nem akkor komoly kárt tehet benne, ennek viszont nem kéne kitenni.
Pont nem rég volt egy cicatámadásos eset errefelé, hát nem sokon múlt a dolog... :(
Egyébként alapvetően nem ilyenek a yorkik mint a barátnődé! Bárki aki itt van, elmondhatja, hogy profi kis "gyereket" nevel....
Vito nekünk nem volt hajlandó pl lent intézni a dolgát, csak akkortól mikor ivarérett lett. Viszont idefent profi módon megtalálta a pelust, nem volt vele gondunk.
Sokat számít, hogy azalatt a 8 hét alatt még a tenyésztőnél van, mit fog megszokni.
Egyébként nagyon okosak, taníthatók. Le lehet neveleni őket mindn rosszaságról, csak meg kell találni hogyan... (Ermot pl. lenevelte Cuncit a tapétarágásról...)
Én a fiúk mellett teszem le a voksom, a lányok pici korukban talán hisztisebbek, vagy bosszúállóbbak, de ennek is van teljes ellentéte, illetve, ha észreveszel is ilyet, idővel kinövi.
Azt kell mérlegelni, hogy akarsz-e kölyköket többször, illetve, hogy akarsz-e mondjuk bajlódni a mensizéssel évente kétszer. Itt ugye figyelembe kell venni, hogy ők mindenfelé felmennek, az ágyra is. :)
Na ez jó hosszú lett! Majd jelentkezz hogyan döntöttél! :)
Na fénykép a naplómba... remélem látszik mire gondoltam...
Ha Rockynak nincs ott semmi az elég gáz.
Valószínű műtét lesz belőle, mert sajna később elrákosodhat, ha nem száll le neki.
Ez valószínű magával vonja az ivartalanítást is. Ráadásul ez amúgy öröklődik!
Megy privi!
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy veszek 1 kiskutyát, de lenne pár ( buta ) kérdésem. Szóval:
Cicát is tartunk a lakásba, mint szobacica. Vajon az nem gond?
Barátnőmnek a kutyája nem hajlandó a szobatisztaságra, mindenhová végzi a dolgát, és szétrág mindent. Ez "fajtatulajdonság"?
Fiú, vagy lány kezelhető jobban?
Előre is köszi
Sziasztok! :)
Gyors helyzetjelentés, amire üziben várok majd viszontjelentéseket a kis mocskosotokról! :)
Befejeztük az oltás sorozatot Beninél és Szofinál is! :) Legközelebb jövőre megyünk! :)
Viszont sajnos Szofimnak sem hullott ki néhány (4) foga, így nemsokára ki kell szedni altatsában neki! :( Ugyanúgy aggódom érte, mint Beniért is annó! Remélem nem lesz nála sem baj!
Amúgy minden oké. Beni visszahízott... imádnivalók... Két tök más egyéniség, de olyan jól megvannak együtt! :D
Na sok puszi nektek! :)***
Majd írjatok! :)
Na ezzel a here dologgal én se voltam tisztába, mert Vitonak annyi golyszlija van, hogy csak nézek néha.
Ami ott látszik a fütyije mögött közvetlenül, az a prosztatája, ezt csak akkor látod, ha a hátára fekteted, vagy ilyenek. Ez normál esetben nem látszik.
A heréi a feneke alatt vannak közvetlenül, és olyann agyok min egy nagyobb cseresznye... szóval muszály észrevenned.
Ha gondolod este lefényképezem neked, és felteszem, de csak, hogy megnézd! :D
nem értek annyira a fütyijéhez de mikor orvos látta (már elég rég volt mert itt már jó ideje nincs doki betegség miatt és azóta rockyval nem volt baj így nem is vittem mert oltásai megvannak frontline combot adtam neki szval másért meg nem vittem) na szóval nem látszanak a heréi vagyis mikor feláll neki ott van a két kis borsószemnyi golyó de így ha alaphelyzetben van akkor semmi nem látszik :S na el kell akkor vinnem a 7en csak az a baj h 70 kmre van a doki :S:S
veletek mizujs? ti jól vagytok?
Szia!
Elvileg 10 hetes koráig, de még 4 hónapig adnak neki határidőt.
Ha nem akkor legkésőbb 1 évesen kell műteni azt hiszem.
Rockyval van gond?
Szia!
Én is meg fogom venni!
Sziasztok!!
Én Skudot vettem,szerintem jó!Ember is használhatja,ha pl.kirándulni megy!Mindig rácsatolom a pórázra,ha Fifit visszük sétálni!!:-))