Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Már vissza is ment a kép "módosítva" :D
Tudom ki ez a nő... nem is csodálom, hogy nem akar látszani! :D
Ő a ruhavarró csaj! :)
Nem is csodálom! :( A fene enne engem meg, ha így látnám akár Benit, akár Szofit!
Így is egész nap aggódom, hogy mi lehet a kisasszonnyal... remélem nem fázott meg nagyon!
Csináltam neki több bunkert is ma reggel, hogy el tudjon bújni és melegen legyen! Kapott béres cseppet az itókájába... enni zabált ... :D Hála az égnek... az étvágyával nincs baj!
Láttátok volna hogy ették a vadast tésztával! :) Nyakig olyanok voltak! :) Nagyim telerakja zöldséggel-répával... imádták! :D
Jajj szegénykém! :(
Én is küldök neki egy nagy gyógypuszit... sajnos mást nem tehetek! :(
Kis gyönyörűség... remélem gyorsan rendbejön! :(
Köszönöm,megvan!Megint szortyog,márnagyon ideges vagyok,hogy mindig van valami baja:-(!De most nem viszem el dokihoz,legalább is addig nem,amíg eszik,iszik...stb!!!
Múltkor 2 hétig antibiotikumot szedett,ezért nem akarom elvinni,nehogy megint azt kapjon,mert az nem tesz jót a kicsi szervezetének:-(!Most próbálok neki mézet,és vitamint adni,csak jobb lesz!!!
Nem értem én se azt még végkép nem,hogy adják meg egy idegen embernek az e-mailom.Hogy meg se kérdik.Bár tudom,hogy ki adta meg.Mindegy valahogy leszedetem azt ennyi.
Fifike,hogy van???
Küldd át nekem a képet, és én leveszem róla! :)
Tényleg... volt ott több fotós is... az ő képeiket hol lehet megnézni? :)
Mi is soxor pusziljuk Golyót! :)
Valamikor majd megint összeengedjük őket! :D
Hát rajtunk nem múlik,hogy talizzunk:-)))Golyó mint egy őrült szaglászik ide-oda.Keresi Szofikát:-)))Sok puszit küldünk a lurkóknak!!
Jól felhúztam magam!!!!A másik fórumon.Rakatam fel képeket a kutyusokról erre valaki megadta egy nőnek az e-mail címem.S irt hogy amin rajta van képen vegyem le a fórumról de alig látszik a képen.S azt se tudom,hogy kell levenni.Nem őt akartam reklámozni nem értem.S semmi köze a kutyushoz csak bekerült a nő véletlen a képbe.Marha jó mi!!!!!
Elhiszem! De akkor is nagyon örülök, hogy végre megoldódik a helyzet. Nem könnyű most, mert kimerült lehetsz, de megérte! :)
Majd megoldódik a pihenés is. Most már nem leszel annyira leterhelve, délutánonként is lesz kicsit több időd, meg hétvégén is. Szóval nem mondom, hogy egyszer kipihened magad, mert tapasztalatból mondom, hogy olyan sose lesz, de reménykedjünk! :)
Komoly? Ez a Porci ilyen futkosós? :D
Porcika meg szerintem ilyen Vito stílus, ha emberekről van szó. Vitit is lehet összegyurmákolni, puszilgatni!
Biztos élveztük volna, ha maradhat az ölemben és onnan szemlélődik, illetve mehet a gazdik között kézről-kézre.
Na jó, szóba áll azokkal a kutyukkal (sőt nagyon szereti őket) akik nem ugra-bugrik! Ha csak szaglászás van, és ismerkedés, az bejön neki. De ha jön a tank verzió, akkor menekülőre fogja. :D
Anyósom szomszédjában a kicsi lány rá lett szabadítva.
A kiscsaj fele akkora mint Vito, 5 hónapos, tündéri kis mazsola.
Vito menekült a francia ágyra, sáros lábbal. A kicsi nem tudott felmenni az ágyra, de feltették. Na onnantól Vito a sarokba bebújva, a kiscsaj meg a feje tetején.
Szóval reménytelen eset a drágám. :D
Igen... sajnos úgy alakult, hogy nem tudok a kettő között pihenni... és sajna ugye ebben az évben még igazi nyaralás sem volt, csak két két-három napos! Hulla fáradt vagyok... de nem tudok mit tenni. Sajnos a sok interjú miatt nem maradt szabim... csak betegállományba mehetnék, de az szemétség lenne... és nálam a lelkiismeret nagy úr.
Szofi nagyon élvezte ezt a sok pasit... :) Beni annyira nem! :D
Golyo és Porci is annyira édesek voltak! :) Porcit még jutalomfalattal sem tudtam elkapni! :D
azért egyszer sikerült... :) Adtam neki egy nagy puszit... :) Golyó hagyta magát... :) Sztem ő nyálasabb volt tőlem, mint én tőle! :) Szétpusziltam azt az édes kicsi fejét és nyakát! :)
Sajnálom, hogy nem lehettetek ott... biztosan Vito is élvezte volna... egy idő után... amikor megnyugszik! :)
Szia!
És mész még a héten dolgozni?
Szofika tündér! Ennyi fiú körülötte, nagyon jó dolga van!
Reméljük, hogy nem lesz beteg!
Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert ma már a kilépésemhez szükséges papírügyeket intéztem! :)
Olyan szinten elfáradtak a gyerekeink, hogy mozdulatlanul aludtak egész éjjel... Beni a paplan alatt a cicimnél, Szofi pedig Sanyin! :D
Viszont olyan, mintha kicsit megfázott volna a kisasszony... bár szerencsére ez az étvágyán nem látszik meg... :) Szó szerint felfalta a reggelit! :)
Olyan nyomik voltak regge is, hogy jáj... :) Nem jöttek utánam mindenhova, ahogy szoktak... :)
Sanyi azt mondta, hogy Szofi biztos szerelmes lett Golyóba és Porciba, azért ilyen szomorú és kedvtelen... nem tudja melyiket válassza és hogy egyáltalán látja-e még őket! :DDDD
De rendi! Akkor csak meg fog ő puhulni! Meg jó, hogy ennyire fontos vagy neki! :)
Biztos fog idővel változni, mert ezeket a tündéreket nem lehet nem szeretni! :)
hááát bevallhatom, h nekem párommal volt egy kemény vitám, hazaköltöztem blabla, majd pár hétre rá összebékültünk, és meglepett a kis mütyivel :D
Ő sem akart Odikán kívül másikat, hisz vele is eleget kell küzdjön értem :D
És mivel extra-rendmániás, nagyon nagy áldozat ez részéről, hogy bevállalta h már két kutya uralkodik a lakásban :D
Aztán ki tudja, lehet annyira átszellemült emberem, h még a napi teendőkbe is besegít idővel a kutyik körül :D
Tényleg? Na olyat biztos nem kapott volna az enyém se.
Akkor ő tényleg nagyon kemény manusz.
Az én párom nagyon ellenkezett Vito miatt. Hosszú idő volt mire beadta a derekát.
De azt kikötötte, hogy sosem megy vele az utcára, mert nem égeti magát.
Neki a kutya az a rotinál kezdődik.
Aztán láss csodát!
Vito már az ő kicsi fia, és igencsak büszkén sétál vele! Ha valaki bántja, arra ugrik. :D
az én párom a tipikus neveket mondja,,, én meg olyat nem szeretnék :)
bár nem is értem miért szól bele, hisz Odibaba is csak velem sétál, illetve jön jobbra-balra, igazából mindegy is lehetne neki, sokat úgy sem kell a nevén hívnia :D :D
tényleg most h mondod olvastam a másik kutyuról én is kíváncsi vagyok a képre.
Hát igen... ők már csak ilyenek! De legalább mondana valami okosságot!
Hát az a naptár katasztrófa. Hogy lehet Zokninak hívni egy kutyát? :)
Én sem, most itt írta egy gazdi, hogy az övét is így hívják, remélem látunk majd képet is! :)
Tényleg kis okosok! Tudja ha róla van szó.
Péntekig adtam magunknak határidőt :S páromnak semmi nem tetszik, ami nekem :D
Picike, Pemzli mindent mondok neki. De a gyere ide a varázsszó, csak úgy skerázik hozzám :D kis okostojásom :D
Hát igen a kutyanévnaptár az nem sok ötletet ad, a pincsim amúgy Odi.
Nem sok Vito nevű kutyust láttam eddig, sőt egyet sem :D
A szépségszalonba ahol dolgozom jár be egy kis yorkie, ő Chili :D
Mennyi időn belül kell döntést hozni?
Most hogy szólítod? Mire hallgat ha hívod? :)
Párom találta ki! Én először jót röhögtem rajta, főleg mikor elmondta, hogy honnan találta ki a nevet!
Aztán mikor szétröhögtem magam barátnőmmel a kutyanévnaptáron, úgy döntöttem, hogy marad a Vito, mert az legalább értelmes, és egyedi. :)
Noel, Theo, Morris, no ezek is mentek a listára :D
hhehe, Clio utazik Clioban :D
Vito egyébként nagyon jó név, jó ötlet volt :D
Komoly? :D Na akkor az jól összejönne!
Deee nem azért kapná!
A miénk sem a Merciről van elnevezve! :)