XL-S Medical szénhidrátmegkötő tabletta (beszélgetés)
Sziasztok!
Sokan mondjátok,hogy kell a mozgás ,mert csak az segít.Sajna nekem nem,mert én napi 4 órát jövök megyek 7-15h között(időseket ápolok otthonukban).Mikor hazamegyek örülök,hogy élek és még otthon is mindent meg kell csinálni.Bevallom még több mozgást még ha fizetnek se szeretnék végezni:):)Ilyenkor jönnek a bogyókák.Én ,azért választottam a kimondottan szénhidrátra hatót ,mert az nálam sajna nagyon megy:(Már nincs puffadásom tőle csak az első 3-4 napban volt.Viszont találtam egy másik terméket ami ugyanezt tartalmazza ha valakit érdekel megadom a nevét és a honlapot ahol találtam és az ára is nagyon jó.Ki is próbálom és arról is írok majd:)
Sziasztok!
Ha jobb áron szeretnétek megvenni, akkor ajánlom az Aranyhajó Patikát Győrben, itt féláron van m mindegyik, én onnan rendeltem neten.
helló!
Én pár napja szedem a szénhidrát megkötő tablettát,eredményt még nem tudok mondani,de a mellékhatás az már van.Írja ,hogy puffadást okoz.Nem vészes,de tényleg van,viszont nagyon drága.6600ft volt és 60 szem ami 10 napra elég,ha a napi 6db-ot beveszem.Ez elég drága.Most napi 3db-ot szedek és majd kiderül.Csodát nem várok.
Szia!
Megkérdezhetem melyik tablettát használtad? Írhatod privátban is! Köszönöm!
Az egészséges életvitellel semmi bajom, ha az ember ésszel csinálja és megengedheti a pénztárcája.
Egyébként én is túl vagyok már egy pár csodabogyón és a legutóbbinál megfogadtam, hogy soha többet. Lásd például az Allit. Ha valaki mondta volna, hogy visszatarthatatlan már bocsánat a kifejezésért, de híg fosás kapja el az embert, soha nem adtam volna pénzt érte. Engem is megkeresnek minden héten csodabigyókkal, de ezt másnak tartottam, ha már bevizsgált szer és patikában kapni. Egyébként én fogyás terén a tornára esküszöm. Mozgás nélkül nincs fogyás bármit eszel.
Tapasztalat:
Az étvágycsökkentőt szedtem 4 napig. Utána folyamatosan zabáltam. Arra vártam, hogy valami hatása legyen. Négy nap után visszatértem a kevesebb kcal és ch bevitelhez. Azóta fogyok ismét.
Soha többé nem veszek semmi csodabogyót.
Nem tudom, hogy mióta szántad rá magad a fogyásra, én több csodaszeren túl vagyok, véleményem szerint mind egy kaptafára készül, ehhez a csodához konkrétan nem volt szerencsém. Nem állt szándékomban kioktatni, a véleményemet írtam le a csodabogyóról és nem rólad.
Sikeres fogyást kívánok.
ebből az XLS-ből 3 változat van:
zsírmegkötő,
szénhidrátmegkötő
étvágycsökkentő
senkinek nincs tapasztalata?
Nem lenne olcsóbb és ésszerűbb kevesebb szénhidrátot enni?
Tudom, nem ilyen választ vártál, de igazából az önfegyelemmel nem bírók részére találták ki az ilyen készítményeket és ráadásul átvered magad vele, hiszen vagy folyton szedni kell, vagy ha abbahagyod ugyan úgy több szénhidrátot viszel be a szervezetedbe a kelleténél.
Nemrégiben láttam egy tv reklámban. Ezt találtam róla:
A természetes anyagok felhasználásával készült Xl-S Medical Szénhidrátmegkötő tabletta csökkenti a szénhidrátok hasznosulását a szervezetben, ezáltal Segíti elő a testtömeg csökkentését,
Az Xl·S Medical Szenhidratmegkötő tabletta fő összetevője a PhasLite, egy a tablettákban nagy koncentrációban található zöldségkivonat (un. glukoproteinkomplex), amely egy átlagos, 600 kcal energiatartalmú fő étkezessel elfogyasztott szénhidrátmennyiségnek mindössze a kétharmadát engedi felszívódni. Ezáltal a szénhidrátokból származó energiabevitel 25%-kal csökken. Egy átlagos ülő munkát végző felnőtt nő számára kb. napi 2000 kcal energiabevitel javasolt.
Az optimális mennyiségű és minőségű szénhidrátot tartalmazó étrend segít az egyenletes
vércukorszint fenntartásában, ami a nassolási vágy csökkenésén keresztül támogatja a
testtömeg karbantartását.
Az XL-S Medical Szénhidrátmegkötő tabletta a szervezetben hasznosuló szénhidrátmennyiség csökkentésén keresztül hatásos segítője lehet a testtömeg karbantartásának. A módszer hatékonysága ésszerű kiegyensúlyozott diétával illetve mozgással tovább növelhető.
Az XL-S Medical Szénhidrátmegkőtő tabletta biztonságos és hatékony, tanúsított
orvostechnikai eszköz a 93/42 EEC szerint a testsúly fenntartására, illetve az elhízás
kezelésére és meqelőzésére.
Összetevők:
Minden tabletta tartalmaz:
Aktiv összetevó: PhaseLite', egy szabadalmaztatott gllikoprotein-komplex, amelyet
babfélekből vonnak ki.
Vivöanyagok: Microcrystalline cellulose, fructo-oligosaccharide, tri-calcium phosphate and
magnesium stearate.
Az XL-S Medical Szénhidrátmegkötö tabletta használata bizonyítottan biztonságos, ismert
káros mellékhatásai nincsenek, nem tartalmaz hozzáadott, mesterséges színezékeket
izfokozókat, sót, illetve tartósitószereket .
Az Xl-S Medical Szenhidrátmegkötö tabletta nem tartalmaz semmilyen állati eredetű
összetevőt.
Használati Útmutató:
· Vegye be minden főétkezés előtt, folyadékkal a dobozon található adagolási javaslatnak
meglelöen.
· Napi hat tablettánál ne vegyen be többet
Általános figyelmeztetések:
• 12 ev alatti gyermekek számára nem ajánlott.
• Ne szedje az XL-s Medical Szenhidrátmegkötő tablettát terhesség es szoptatás alatt,
illetve amennyiben az Ön BMI-je (Body mass Index, testtömeg-Index) 18,5 alatti érték.
- Kérjük, konzultáljan kezelóorvosával, mielőtt elkezdené szedni.
-ha Ön cukorbeteg. miveI az XL·S Medical Szénhidrátmegkötő tabletta csökkenti a
vércukorszintet. amelynek következtében az inzulinkiválasztás is csökken. Amennyiben
cukorbetegként akarja szedni a tablettát, tanácsos orvosaval egyűttműködve a cukorbetegség kezelésére használt gyógyszer (tabletta vagy inzulin) napi adagját
módositani a nem kívánatos vércukorszint csökkenés (hypoglikémiaI elkerülése
érdekében.
-ha Ön érzékeny a babfélékre, vagy bálmely babkészítményre.
-bármilyen egyéb egészségügyi probléma esetén,
Figyelem: a PhaseLite csökkenti az elfogyasztott szénhldritmennylség megemésztését amely esetenként az alkalmazás első pár napjában puffadást okozhat (a felszabaduló gázok miatt). ez azonban elmúlik, a mint a szervezethozzászokik a megemésztetlen szénhidrát megnövekedett mennyiségéhez.
Tárolás:
Gyermekektöl elzárva tartandó .
Tárolás száraz. hüvös helyen
Felhasznóálható: lásd a dobozon és a buborékfólián
Figyelem:
Az orvostechnikai eszközökröl szóló 93/41/EEC rendelet értelmében 30 nap használat után tanácsos 3-5 napig Szüneltetni a termék (II/a osztályú orvostechnlkai eszköz) szedését. Ne vegyen be naponta 6 tablettánál többet, Kérjük, kövesse a használati útmutatóban leírtakat