X-faktor 2013 (beszélgetés)
:) hát most már tényleg :))
Én mindkettőt bírom :)
Nekem is.És a tolókocsis Padödőst jobban bírom.
Én rengeteg sok Pa-Dö-Dö koncerten voltam :)) régen megvolt minden kazettájuk :))))
:)Azért kíváncsian várom mi lesz. Nem is tudom kit,kiket tudtam volna elképzelni.Megmondom őszintén én a padödöt is jobban bírom,mint TG-t.
Hogy még ebben is :) nahát - nahát :)
Geszti jó, Alföldi egy nagy arc,én nagyon bírom! Szikorát nem tudom egyelőre hová tenni.Gabit sosem szerettem.Nekem nagyképűnek,mesterkéltnek látszik.Nem gondoltam volna,hogy valaha visszasírom Keresztest!
Várjuk meg, milyenek lesznek mentorként. Aki színésznek jó, meg rendezőnek, agy énekesnek, nem biztos, hogy itt is csodát tesz, és lehet, hogy akitől nem várunk semmit, az lesz a jó.
Nem vagyok eldobódva amúgy ettől a felhozataltól... :(
Tóth Gabi személye egészen addig nem zavart, amíg meg nem tudtam tegnap, hogy kik lesznek mellé a mentorok. Szikora és Alföldi mellé valahogy viccnek találom....
hááát, lehet, hogy a Noxnak sikere volt, elismerem, de azért én őt nem tartom egy nagy énekesnőnek
Meg kicsit bájosabb is Tóthgagyitól:)))
miért ne? fiatal , dekoratív, és a Noxnak hatalmas sikere volt egy időben. na ezt TG nem mondhatja el magáról.
Már csak az hiányzik az Istenes gyereket tegyék be mvezetőnek! Na,nem is fogom akkor nézni.
Nem örülök Tóth Gabinak,de ez várható volt,nagyon futtatja a csatorna.
Engem Alföldi Róbert személye, kárpótol mindenért.
A többiek menjenek birokra egymással.
Hab lenne a tortán, ha a műsorvezető személye is bejönne!
Ja, és jó lenne, ha nem hadarna Szikora, mert k@ra utálom, ha nem értem amit a versenyzőkről
mondanak.:))
Szikora Robinak én nagyon örülök, nagy meglepetés volt ) egyáltalán nem számítottam rá, nem gondoltam volna róla
Robi kicsit mintha orrhagzós lenne, tényleg elég nehezen érthetőek a szövegek sokszor
mi ezt gyerekkoromban mindig csináltuk a nővéremmel :))
PSZSZ ugyan már miért??? hogy is jut eszedbe? :O
Tom Waits '65-től zenél aktívan. Annyi lemeze jelent meg, hogy 24 óra nem is lenne elég végighallgatni :)
Van mikor egész nap csak őt hallgatom egyébként. de nem csak ezt az egy számot. Kedvcsinálónak linkeltem :)
jó :)))
amúgy tiniként én is bírtam a R-Got. aztán elmúlt.
Hát sosem arról volt híres, az tény. De azért én szoktam érteni. :)
rendben, de akkor sem ejti tisztán a szavakat.
Az "óhajtva csontot törtünk", azt elmagyarázta egyszer a Robi R-GO klubban, ez egy számomra addig ismeretlen szokásra vonatkozik, miszerint kettétörnek egy csirkecsontot, és közben kívánnak valamit, és akinél a nagyobb darab marad, azé teljeseül. :)
fiatalokban is lehetne gondolkozni. pl Péter Szabó Szilvi.
sztem ez a zsűri túl öreg. (Gabit kivéve, de hát...)
Zoltán Erika is lehetett volna mentor Gabika (gagyika) helyett :)
"vad szívünkbe eret vájt sok könnypatak."
"Óhajtva csontot törtünk"
eddig ezek voltak a kritikus pontok :)))
Most, ahogy nézegetem a Youtube-on a zenéit, azért előkerül egy-két klasszis: Ballag a katona (anyu, anyu nézd, egy Mikulás), ovisként de szerettem, aztán a kamaszkorom szerelmes dala a Most kell, hogy nagyon szeress. Meg a Kozmix feldolgozásában a Létezem a suli-bulik nagy slágere volt!! :)
Mit nem értesz belőle? Én értem asszem, szívesen leírom. :)
Évek óta formáljuk egymást, mint víz s a part, vad szívünkbe eret vájt sok könnypatak.
Ajkad a számhoz mint hűs likőr, úgy simult, problémák nem voltak, csak megoldások.
Óhajtva csontot törtünk, és együtt mondtuk, hogy igen, hogy történt, nem értem, hogy nem történt semmi sem...
Ennyi elég? :)
További ajánlott fórumok: