X-faktor 2012 (beszélgetés)
Nagy meglepi lett volna biztosan.:) A You Tube-n meg visszanéztelek volna jó párszor.:))
Igen, meglátjuk. Remélem észhez tér. Ha a börtönösdi sem válik javára akkor semmi.
Talán megtört kicsit.Én nem szeretem a Bond filmeket,de ha választani kell akkor Brosnan néz ki valahogy:)
De igen. A szeme. Ettől még odáig lehetnek érte a nők.
ha már James Bond, akkor nekem csakis Sean Connery.
ő idősen is nagyon pasi :D
De unalmas Nóri már ezzel a hülye dumával.
Szerintem ő a legrosszabb, tehát neki kell kiesnie.
Én úgy tudom, nem egy esélyt kapott már, és nem tanul semmiből...
Én csak hallottam föntről, mert fölmentem gyereket altatni, így fogalmam sem volt, ki énekel, és végig találgattam, hogy kié ez a hang? És jó volt, egyáltalán nem égette be magát, sőt...
Nórit lecseréljük Bucira a többivel egyetértek:)mehet a döntő:))
Na akkor mit szóltál volna ha az X-faktor színpadán látsz újra:)
Oláh Gergő és Zámbó Krisztián ennek a műsornak a két ellenpólusa.... Ez a Zámbó gyerek döbbenetesen rossz.
Csak 1 esik ki???Kár!!!
Nálam ma kiesett a vegyes csapat,a fiúktól csak a Gergő maradt,a lányoknál Timi és kezdődhet a döntő:DDDDDDDDDD Ja, Buci nem került be:D
..és egészen kiváló volt-többek közt az Úri muri-ban is, mint Csörgheő Csuli.
Dehogy öregedett meg! Szerintem most is odáig vannak érte a nők!
Ha ez nem volt neki elég lecke akkor semmi.Mármint a börtön.Én drukkolok neki.
Én sem tudtam, hogy tud énekelni. Meglepett! :)
Pontosan.Miért ne kaphatna egy esélyt?Örökké ezt fogják emlegetni?Van aki nagyobb dologért nem is ült,ugyebár.
Ezt én is remélem.
Kiváló színész, és nagyszerű a "szinkron-hangja" is..
Most már csak emberként kell-véglegesen-felnőnie..
Buci megöregedett...de nem volt rossz.
És milyen hiteléből vesztett? Színésznek egész jó...emberként meg nem ismerjük. Az amerikai sztárok kéthavonta börtönben ülnek, piáznak, drogoznak...és mégis mindenki tátott szájjal bámulja őket...
Szia!
A Te visszatérésed sem semmi.:))
Nem is tudtam, hogy tud énekelni. Nagyon jó volt tényleg.
MIért kellett ez?? Vissza umbuldáljuk a berekbe dolog gondolom...és nem nem volt jó,baromira felejtős és középszerű volt,és az hogy Z.Krisztiánnál jobb volt csak azt fémjelzi hogy milyen ZK és nem azt hogy kit szeretnénk énekelni hallani ,vagy nem???
Azért nem fog ma kiesni, igaz?
Nem tud olyan rossz lenni, hogy ilyen hamar távozzon..
De előbb-utóbb megy.
Én is.Tudod.Viszont tehetséges embernek tartom,nagyon is.Mint színészt és mint műsorvezetőt is.Nincs olyan jó műsorvezető mint Ő szerintem a médiában.Remélem megkomolyodott végre.
Kicsit későn kapcsoltam be, de annak örülök, hogy Gergőről nem maradtam le!
További ajánlott fórumok: