X-faktor 2012 (beszélgetés)
tegnap Robbie Williams közönsége is hallatszott, nagyon jó volt.
volt közönségéneklés, mikor ő nem énekelt és kinyújtotta a mikrofont a dal közben és egy sort énekelt a nép
nemnem....az tök jó, mikor együtt énekelünk vele, annak megvan a hangulata, és jól szólunk együtt...
azt, hogy énekelnek. nem hallatszik.
Ja.És pont evvel mutatja meg ország világ előtt ,hogy egy undormány hazug ,pöcs.
Bocs,de nem tudok jobb szót használni egy olyan alakra,aki arra építette fel az x faktoros szereplését ,hogy ő Ő,és nem az apja,miközben minden "tét meccsen" az apját próbálta majmolni.
Ritkán látni ennyire nulla ,jellemtelen ,hazug és gyáva alakot a médiába.
hogy érted, hogy a közönséget meg kivágták??????
végig láthatók, a zenekar meg egy másodpercre
nekem azt mondják, a közönséget meg kivágták....
na mindegy, láttam már koncertet.
Nézem az RTL 2-n Vastag Csaba koncertjét, hát be-bevágnak kis szösszeneteket a próbákról meg rövid beszélgetéseket, tök idegesítő!!
Azt mondta, neki nem volt soha egy hamis hangja sem, mert eleve hangja nem volt. :)))
Számomra a Kökény Attilás meg az azt megelőző Mega még unalmasabb és gyengébb volt, és a legutóbbiban sem nagyon volt Gigin kívül említésre méltó hang.
meglátjuk. iagzából nem adok neki nagy esélyt azután, hogy így kitették ZKt az Xből.
akkor is ugyanez lesz a folytatás, egy duplaplatina lehetőségéről senki se mondana le!
az X faktor szereplői egy másik kiadóhoz vannak szerződve, a Sonyhoz.
Zámbó Jimmy jogutódjai az özvegye és 3 gyermeke, nem pedig valamiféle cég.
Jimmy és Krisztián lemezét is a Magneoton Kiadó adta ki, a verseny kapcsán is megszólaltatták a vezetőjét.
Biztos vagyok abban, hogy ez a kiadó hamarosan meglep bennünket egy ZK lemezzel, amelyen természetesen helyet kap néhány jimmy dal és pár új szerzemény is.
Nem hiszem hogy bármilyen zeneszerző és szövegíró gárda megkeresné mert önálló előadóként nem állja meg a helyét,inkább gondolom ,hogy azonnal megkeresik Zámbó Jimmmy dalait feldolgozó,és azt jogutodló cégek..stb..Nem azért mert ő a legjobb utódelőadó,hanem mert ő a legautentikusabb előadó:DDD
KLN nem énekelt hanem hörgött,de jelenség volt az óriási patkányegér kategóriában:DD Tök jól kihasználta a saját hiányosságait, és előnyeit....de őt azért nem nevezném énekesnek inkább showmannek gondolom:D
én élőben is hallottam, nem volt rossz.
ZK-t nagyon hamar megtalálja majd egy zeneszerző-gárda, hiszen aranytojást tojó tyúk és nem rádiós játszásban hanem lemezeladásban!! Duplaplatinát fognak produkálni a Jummy-rajongók.
Valentin napra már lemeze jön ki, erre mérget veszek!
Zk mindent visz,ő lenne a győztes a legrosszabbak közt:D
KLN a rekesztésekkel elkamuzta kicsit az éneklést, de ismerem több dalát, ahol énekel is, és közel sem olyan vészes, mint ZK
amúgy én is.de tény hogy hangilag nem volt toppon:)
pont ezt mondtam Krisztának kb hjnalban:) ez jobb lett volna,de hát kell a jövő hétre is némi izgalom:DD
Tegnap az after x-ben mondta is KLN, hogy neki aztán nem egy hamis hangja volt, mert ő énekelni sem tud:))
A lényeg ez volt és persze nem így mondta.
Én bírom őt.
Tegnap azt éreztem hogy nem lehetne -e meggyorsítani a dolgot és mindkettőt kiejteni?:::DDAnnyira rossz volt mind a kettőhogy egyszerre szerettem volna túlleni rajtuk..
Tényleg Timi és Gergő egyszerűen lejátszhatná a döntőt..a többiek felejtősek,vagy rosszak..
További ajánlott fórumok: