X-faktor 2012 (beszélgetés)
Gergő lesz a befutó, - csúcs a srác!
Én őket szerettem!KLN-t pedig különösen!Számomra eddig igazából ő volt x,a többi semmilyen ,kis tucat árú!:))...na talán még Niki ,akiben láttam fantáziát:)
azt nem tudom.lehet valamelyik csillag születikben. fene tudja, azt nem követtem
igaz. de még itt van Timi meg Gergő, ők menthetik meg a bukástól ezt az egészet:)
Ja, hogy ő nem abban volt. Hm. Akkor miben?
ja, én az x faktorra gondoltam:DD
Tényleg? És a Susan Boyle-nak is volt mentora? :)))
azért nem mindegy, hogy az első 6ban 1 olyan van, aki nem a hangja miatt van ott (de legalább egy jelenség), vagy 4.
mondjuuk az eddigiek sem voltak semmik. ott vot pl Baricz G., vagy előtte KLN. miattuk is hány jó esett ki? hát ez Magyarország. mi így szeretünk:DD
Én sem értem igazán ,hogyan eshettek ki a jók ,és maradt benn ez a semmilyen banda ,de ez van ,idén így sikerült ,ezt kell szeretni.:))
egyteértek. nekem Bea nagyon bejött, Zoli különleges volt. oda kellett rájuk figyelni.
Abszolút ,így van .Mindkettő már rég mehetett volna ,és inkább hallgattam volna a Like-ot ,meg Beát,meg Zolit,ők biztosan minden héten érdekesek lettek volna :))
Így meg tök uncsi lett a műsor .
Gergő ,timi ,klasszak ,profik,mindig jók ,David ,Adél ,stone uncsi .....hol itt az izgalom,a meglepi??:))))
ott is. én nézem az amcsit, és néztem előző évben az angolt is. ott ugyanez volt. ott is ugyanígy volt. mentoráltak, és a végén ugyanígy párbajjal kellett eldönteni. mondjuk szvsz. a mostani amcsi x ugyanúgy rosszabb mint az előző.valahogy nincs egy sem akire azt mondanám, hogy igen, ő jó
Alexa is elég unalmas volt.
Tanképpen 2 érdekes ember maradt. Akiket igazán szívesen hallgatok.
Ennyire gyenge színvonalú tehetség kutató műsorra nem emlékszem, ahol ennyi lenne a nem túl érdekes előadás.
A külföldi x-faktort nézve nem is értem, hogy hogy lehetett így lehúzni a színvonalat.
Az mondjuk nekem nem derült ki, hogy ott is mentorálnak-e a zsűri tagok.
ez igaz, de ott van Dávid, aki viszont profi létére középszerű
na, ez jó, Te se emlékszel! :)))
Hát én is így vagyok vele.Adélnak nagyobb volt a füstje ,mint a lángja.
Bizonytalan a hangja ,és uncsivá vált szerintem .
Nagy durranással kezdett,aztán nem volt folytatás.:))
hogy ha ZK kiesik, valamit csinálnom kell, de mit?
Beában volt valami megkapó.odafigyeltem rá, felemeltem a fejem, és néztem ahogy énekel. ez jelent valamit. igaz több volt benne a színész, mint az énekes, de attól nem rosszabb. nagyon sajnáltam hogy kivágták
már megint fogadjunk?? :)))
az előző fogadásunkra nem is emlékszem pontosan: mi is volt?
Lass Bea hiányzik nekem a műsorból.
nekem Adél tetszik. nem konkrét esélyes, meg nem konkrét kedvenc, de jól csinálja amit csinál, még akkor is ha hangilag nem túl képzett.Dávid meg ahhoz képest hogy profi,,nagyon a béka segge alatt van.akkor inkább a kis "dilis" Adél:)
Stone meg tényleg olyan ahogy mondta Feró, tőle ezt vártam, és hozta is a szintet. semmi jó, semmi rossz. csak egyszerűen közepes.
fogadjunk, hogy JFK előbb jön ki lemezzel (tudom, van már 1 neki), mint Bea.
mert nem látott benne fantáziát
befuccsolt az első dala, mert nem kellett senkinek és ezzel be is zárult a kör
További ajánlott fórumok: