X-faktor 2012 (beszélgetés)
volt már eddig kétszer indokolatlanul nagy női sikoly- rémes volt, valami ostoba liba nem bírt magával...
:)))))
lehet, hogy ő igen:?)
Balázs azt mondta, 3 hétig gyakoroltak :)
How deep is your love c. dal előtt mondta a kisfimben V Tomi, hogy most nézte meg a dalt
nem tudom, miről van szó, mivel nem látom, de mikor kellett volna, utána? :D
felkészültek voltak, koncert előtt nézték meg a dalt Tomiék :))))
nem, voltak statiszták is. mindenkinél.
?? komoly?
kinéztek néhány rajongót és ingyenjegyért cserébe kellett kérdezniük ilyen hülyeséget?
nem a rajongók kérdezték, irányított volt :(
BUGYUTA közönségkérédsekre semmi szükség nem volt...rémes
nekem tetszett RW konciján, ahogy énekelt a nép. ez van Csén is, csak miniben :)
engem az zavar(na), ha a főének mellett hallani lehetne egy koncertFELVÉTELEN a nézők éneklését
Koncerten ez egyáltalán nem zavar, főleg, ha magam is éneklek
jaja, pont azt figyeltem, hogy mennyire jól énekelnek. :)
Neked sztem nem Csé koncert való, hanem valami üldögélős, udvariasan nézős :)
mindenki kezéből kiveszi az okostelefont és videózza magát vele :)) nagy ötlet
sikongatást hallani, az nekem elég
nekem nem kell közönségéneklés, legfeljebb akkor, mikor a főhős kinyújtja a mikrofonját feléjük és énekelhetnek egy sort
de egyébként fogalmam sincs milyen, csak elképzeltem....mert nem látom :)
Hát az is igaz, hogy azokat nem tudtam nézni, mert sosem volt időm, úgyhogy igaziból a Király Viktorosig néztem elég intenzíven. Addig ennél sokkal jobb volt a színvonal, amikor már 8-10 versenyző volt.
szerintem egy koncerthez hozzátartozik, hogy a közönség aláénekel az énekesnek. az úgy az igazi. mert ez egy koncert, buli.
illetve nyilván vannak másfajta koncertek, pl a szimfonikuson nem énekeltünk bele, de ezt hangulatos bulizós klubkoncertnek szánták.
magyarázd már el
elhiszem, hogy a népnek jó, hogy együtt énekel csabával,de nem hiszem, hogy ezt nekünk hallanunk kell, engem a főének érdekel
úúúú, kik kapta a nyakkendőjét?????????
a közönség nyilván énekel végig egy koncerten
de szerencsére nincsenek bekeverve a főének mellé
no, a valóságban végigénekeltek minden dalt és sort :)
szerintem nagyon helyes, hogy nem hallatszik végig a nép Csaba hangja mellett
További ajánlott fórumok: