X-faktor 2011 (beszélgetés)
Én eléggé elkámpicsorodtam, hogy pont azt a számot énekelte.
Eddig egyedül nála figyeltem meg, hogy nem csak lerágott csontokat énekel...
sztem:
1. Kocsis/Tarány
2. Muri
3. Tarány/Kocsis
4. BG
remélem:
1. Kocsis
2. Tarány
3. Muri
4. BG
Erre a sorrendedre kevesen fogadnának.
Kizártnak tartom, hogy Gergő megelőzi Kocsist, aki talán a legígéretesebb énekes ebben a mezőnyben, bár Tarány is ott lesz szorosan a sarkában.
Enikő számára tisztes, a nézők által nem várt eredmény lenne a 3. hely is, melyhez társul egy színházi szerepre szerződtetése, és ha a József Attila-darabban sikeresen debütál, véglegesen elindulhat a karrierje.
Szerintem is Tibó lesz a következő kieső, pedig tegnap ő volt a legjobb!
Nekem Tarány tegnap túl kemény, túl durva volt, tönkretette a Kimnowak dalt.
A végső sorrendre ez a tippem:
1. Muri
2. Tarány
3. Gergő
4. Tibó
(bár pont fordítva szeretném)
Igen, a két fiú egyenlő eséllyel pályázik a győzelemre.
Az én jelöltem is Kocsis.
Nem nehéz megjósolni, hogy akár távozik a jövő héten Gergő, akár nem, a koncertek állandó meghívottja lesz, ahogyan jelenleg Norbi is, mert a fiú ígéretes tehetségű előadó, még ha sokan ellenérzésekkel vannak is vele szemben itt a fórumon.
..hogy jól látom-e, azt a jövő eldönti majd.
Ezt elismerem.
Norbi szimpatikus előadó, igazi showman, szerethető figura, ebben a tekintetben Gergőnek még sokat kell pedáloznia, de őt is tehetségesnek tartom. Látok benne fantáziát.
Ez nem feltétlenül hiba, bár ha a képességeket nézzük, és ezt a világért se vedd elmarasztalásnak, én igyekszem a rokonszenvemet, vagy ellenszenvemet kikapcsolni, persze nem vagyok zenepedagógus, az érzéseimre hagyatkozom, mint minden laikus.
/Megvallom, sok évig énekeltem nagy-énekkarban, később jazz-kamarakórusban, és tanultam zeneelméletet is, összhangzattant, korálharmonizálást, zongoráztam is, de ez évekkel ezelőtt volt./
az a baj, Joys, hogy
1.BG- től a víz ver ki -ez az én hibám
2. marketing-szempontból nézve viszont tökéletesen egyet kell értsek a döntéssel
Akkor t.képpen miért is csalódtál?
A két párbajozó közül-független attól, hogy kinek kellett távoznia- nem a fiút tartod tehetségesebbnek??
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)