X-faktor 2011 (beszélgetés)
Ja, hát az annyira egyértelmű, hogy HAJRÁ TOMI, HAJRÁ TIBI!!!
:)))
oké.
körbeértünk.
Wolf K-t én szeretem, Egyptnek tetszik a hangja. Vecát elismerem, de nem kedvelem a hangját/dalait, Egypt szereti.
KLN/BG/VCS vonalon egyetértünk
komoly???
megint nem értünk egyet.
VCS nem egy nagy kvalitás, jó színpadi ember, de nem énekel jól.
Wolf Katit én nagyon nagyra tartom.
Veca nekem unalmas, olyan Nox-os lett, kicsit erőszakos figura, túl negédeskedő,de nem őszinte- ismeretlenül ez jött le róla.
KLN pedig....hát...ez is csak nálunk fordulhat elő.
egyetértek. a párhuzamok:
KLN-Baricz : KLN hitelesebb és szimpatikusabb. jobb dalokat választott, nem akart nagyot énekelni.
Kocsis_Nikolas: bár Nikót kifejezetten nem bírom, de megbízhatóbban énekel. uncsinak egyfomán uncsik.
Muri-Veca (Kati) : Muri ellenszenves és erőszakos. hangban talán egyenlőek (bár Kati jobb mindenképpen), előadásban Kati jobb, Veca kb ugyanolyan, mint Enikő.
Tarány Tomi és VCS között nem állítanék párhuzamot.
VCS jó előadó, nekem a hangszíne is nagyon tetszik. de nálam az elfogultság esete is fenn áll :))))
és ha már, %. helyezettek: Vera_VTomi. a tinik :) VTominak sokkal szebb a hangja.
Majd a Csillag születik...mi már készülünk a macskával.
:)
Hangulatos, szép dal..
Köszi, zebi!
Minő új számok!!Persze,nekem.....hm..nem ezen a bolygón élek:DDDD
Nem hallottam Zsédától egyiket sem:O
Evvel nem értek egyet.
Ha jobban megfigyeled,mindig van olyan tehetség,aki talpon marad ,és ha nem is sztár lesz,de megvalósítja az álmát ,abból él amit szeret.
Ehhez nem megnyerni kell egy ilyent,hanem kihasználni a lehetőséget amit ad.
A tehetség kutatóknak ez a lényege,és mindig van létjogosultsága.
Szóval ha jellemeznem kellene ezeket a műsorokat,nem "sztárcsináló"-t használnám,hanem inkább a "mecénás" szó.
:))
Fekete Rúzs - Zséda. Na, ezt szívesen hallanám a műsorban, elég katartikus dal és baromi jó a szövege! (Geszti)
Sz.A.-t én sem szeretem túlzottan, de emberileg szimpatikus, a dalai közül pedig az álmomban az nagyon... Nem is tudok rá jelzőket, mindig bőgnöm kell, ha meghallom, főleg mert mindig eszembe jut róla valaki...
Zséda hangja szerintem nagyon különleges, abszolút nem tucathang, és a számait is szeretem. Viszont emberileg nagyon nem... Tényleg túl művi, és iszonyú sznob, a nyilatkozatai sem szimpatikusak.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)