X-faktor 2011 (beszélgetés)
most már énekelhetnének 3 dalt is, nem?
vagy valószínűleg már több sztárfellépő lesz
tavaly voltak sztárduettek is, nem?? biztos most is lesz.
ezen a szombaton még rendes adás, utána való héten meg szombat + vasárnap is , és vasárnap a vége, ugye? tavaly így volt
Kocsisnak is voltak hamis hangjai. és dögunalom, dettó, mint Nikolas.
Tarány valóban nagyon jó hangilag. nem is kívánok rá rosszat mondani, az éneklésébe nem lehet belekötni. (előadóként már igen. de még így is a legjobb az idei eresztésben)
az lehet, viszont akárkiket akkor sem vesznek be.
milyen érdekes, ha Murit veszik be a Madáchba, akkor húha, elindult a karrierje, szuper. ha VCSt, akkor meg szarban vannak.
nyilván véletlenül volt teltház meg állótaps is VCSnek. mert annyira rossz volt. és véletlenül írtak róla vadidegenek is a Madách oldalára, hogy milyen jól énekelt. persze.
majd ha ezt valaki elénekli, elmegyek a koncertjére :)))
én meg reggel őrültem meg a kocsiban erre:
Billy Idol: White Wedding
ezt szívesen hallanám!!! akár BG-től is
ufff
nem értünk egyet, csak BG-ben!
maradjunk ennyiben
Zebi, hagyd már ezt a hülyeséget, hogy VCS nem énekel jól. dehogynem. BG nem énekel jól.
ha VCS nem énekelne jól, mondjuk be sem engedték volna a Madáchba. meg egyéb helyekre sem.
Vera: Nem tudom mi lesz Gergővel
2011-12-05 13:14:52
Az X-Faktor legfiatalabb énekese volt szerkesztőségünk vendége. A rengeteg gratuláció mellett olvasóinkat főleg az érdekelte, vajon hogyan alakul a kapcsolat közöttük Gergővel.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)