X-faktor 2011 (beszélgetés)
Nekem semmi gondom nincs evvel ,éneklés közben sem,sőt még különlegessé is teszi.
:))
Bár az én kiskedvencem kiesett, azért örülök, hogy Baricz maradt.
Esélye van a döntőre, mert az úgy szokott lenni, hogy párbaj után a szavazók fellelkesednek. Én is inkább az érdekesre, különlegesre vagyok kíváncsi, a másik három énekes pedig számomra sem az.
Én spec imádom ha valaki "ízesen" beszél.
Nem kellett volna így felszívnod magad azon amit írtam:)
Én ezt gondolom, te mást.
Nem mondtam semmi rosszat, csak azt amit gondoltam.
És mindentől függetlenül. Nem emlékszem az összes névre, de elhiheted, hogy volt köztük jó pár, akiről hasonló a véleményem és egyik sem a földid. Vajon őket is ilyen vehemensen védted volna? LIL C is hasonló kategória mint Gergő. Képtelen elszakadni attól az egy stílustól, amire azt hitte, hogy jó. Ami jó volt az első dalánál, de dög unalmas 100x. Gergővel ugyanez a problémám. A válogatáson, amit előadott az nagyon jó volt. Tényleg azt gondoltam, hogy nem rossz amit csinál, de mindig ugyanaz. Semmi extra nincs benne szerintem. LIL C-nek esélyt sem adok arra, hogy tud változtatni, de Gergő talán, ha beszélni tudna...
Mindenkinek szép vasárnapot kívánok és örülök, hogy a tegnap esti verseny visszhangja itt a topikban kiegyensúlyozott mederben folyt, elkerülve a személyeskedést, ami-sok esetben-az internetes fórumok egyik legjellemzőbb hangulatromboló vonása.
Hála istennek, ez itt most elmaradt, köszönet érte mindenkinek.
Miért is csalódtál? Rosszul mondtam valamit? Miben tér el élesen a véleményünk?
Érdekelne, ha kifejtenéd..
Látom, B. Gergő volt a fő vitatéma, akiről az a véleményem, hogy ha énekes akar lenni, még sokat kell fejlődnie.
Érdekes a fiú előadói stílusa, ha őt látom, hallom, Király L. Norbi jut eszembe, mert az előadó készségük hasonló.
Fogunk még hallani róla, ebben biztos vagyok. A tegnapi teljesítménye egyenetlen volt, mégis megmarad az ember emlékezetében, akkor is, ha a jövő héten ő esik ki..
Tarány és Kocsis lesz a két befutó, a sorrend szerintem mindegy. Ha választani kell, az utóbbira adom a voksom.
Enikő megérdemelten végez a 3. helyen. Jó külsejű, biztos hangú lány, és örülök, hogy meghívták a Madáchba egy szerepre, mert ezzel minden valószínűség szerint elindult a pályája. Drukkolok neki, hogy sikeres legyen.
Szerintem meg ez nem egy ének verseny ,itt van eltévedve mindenki,hanem az x faktor!:)))
Egy "titkos összetevőt" keresnek,mint a pindúr pandúrokban!
A jó hang természetesen alap,és ez megvan benne,és ott van még az az az x,ami kiemeli a többi közül.
Természetesen megnyerni nem fogja ,mert túl megosztó,van akinek bejön,van akinek nagyon nem, ,de ez nem is érdekes.
Akár én is írhattam volna :))
Tibor,Tamás,és Enikő hangjára nem sem rebbenek!
Hiába majdnem tökéletesek. Tavaly ilyen volt Csaba. Ma sem ismerem fel a hangját a rádióban.Viszont KLN-t Az első hang után :)
Ritka az amikor a színpadi produkció, és a hangi adottság,egy versenyzőben kiadja az X-t. Ha Rúzsa Magdi most indult volna abszolút X lenne!
Gergő nem abszolút,mert baj van a hanggal,de a másik három se az,mert a színpadon nem látvány egyik se.Sőt! egyenesen unalmasak nekem. Baricz legalább nem unalmas :)
Te is odaállhatsz, Zebi, ha van olyan kisugárzásod, mint Gergőnek. :) Van?
Hogy ki akar írni neki: szerintem ír ő magának. Az igazi művész nem karaoke-előadó, hanem szerző is egyben.
Az tényleg nem tűnt fel, hogy Muri meg Vera is mennyire gyenge és hamis volt ma? A két csajnak kellett volna párbajozni.
"Miért kellene UGYANOLYANNAK lenni mindenkinek? Ki-ki a maga adottságait emelje ki. Tibornak gyönyörű hangja van, sok műfajt el tud énekelni, no az övé sem tökéletes, tegyük hozzá. Tomi bivalyerős hangú srác, nagyon jól űzi a rockot. Enikő szép hangú, szép lány, tehetséges. És az a nagy igazság, hogy Gergő mellett MINDHÁRMAN szürke egereknek tűnnek... És ezt nehéz megérteni. Imádom Tibót, odavagyok Tomiért, kedvelem Enikőt. De Gergő elkápráztat, megnevetettet, megborzongat, elvarázsol, feltölt."
nem tudom, ki írta a youtube-ra, de jól összefogalata.,amiért szavazhatnak BG-.re.
Mindenki jó volt a maga nemében.
még Baricz G-nek is jó dalokat választottak- csak a hangnemet nem ismerte -na, jó, ez túlzás volt...nem kedvelem....
TRT és KT zseniális volt mindkét dalában
ME nagonügyes.
KV sajnos kiesett
BG-ről nem érdemes írni
,,Ha ezt igy leirod jobban érzed magad? Nem akarok jelzőket irni rád, de elég sajnálatos ez a stilus"
Erre gondoltam.
Én a helyedben elgondolkodnék és nem visszakérdeznék
Jó éjszakát!
Én azt gondolom, majd ha a te beszédstílusod kritizálja valaki akkor válaszolhatsz olyan hangnemben ahogy az előbb tetted.
Egy közszereplő pedig ha vállalta, hogy kiáll a színpadra a kritikát is vállalja.
az Ikrek is azt mondják, hogy az első dalukon dolgoznak
KÖYNÖRGÖM!!!
SENKINEK sem jut eszébe.,hogy megkérdezze, hogy KIVEL?
COOL
"mindenki a saját dalát gyúrja"
UGYANMÁR
én is a saját lemezemen dolgozom, nanááá
TT a Cool-on
Mivel földid Gergő, ezért bármilyen, akkor is csak jó lehet.
Én is elfogult vagyok a környezetemben élőkkel:)
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)