Voltál már életveszélyben? (beszélgetés)
Öö... Erre szavam sincs!
Rólad a macskák állítólagos kilenc élete jutott eszembe...
Igen , alig egy hónapja egyszer csak minden előzmény nélkül megállt a szívem.
Mivel mindez épp a kórház bejárata előtt történt, azonnal ott termett egy mentő és a derék mentősdoktornő egy pillanat alatt
kiütött defibrillátorral, azóta jól vagyok.
Többször is.. Egyszer gyerekkoromban a H.szoboszlói hullámmedence lefolyójában talált meg valami német házaspár.. Innen köszönöm nekik, hogy nem hagytak éhen halni. Aztán egyszer két egymást előző busz rontotta el a kisposkimat, mikor Én békésen "száguldtam" velük szemben.. Hála az orvosi szakkönyveknek újra össze tudtak rakni.. Bár lehet, hogy közben kettőt lapoztak.. :) Ja, meg egyszer majdnem megkóstoltam az anyósom főztjét is, amit csak Nekem készített.. :)) De mindez semmi ahhoz képest, hogy az öreg barátom 30-06 os sát ravasznál fogva húzta ki a tokjából a garázsban.. 1 vödör cementtel, és egy kis gletteléssel helyre is hoztam azt a lyukat ami a hónom alatt keletkezett. ill. a falban..
Most több hirtelen nem jut eszembe.. (ha az áramütések nem számítanak) :)
Vonat balesetem volt hét éve.
Már egész jól vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Meddig voltál fent az éjjel?
- Van, akinek azt mondták, életveszélyes lehet egy újabb terhesség kihordása, de mégis terhes lett?
- Hallott már valaki "mélyen tapadó méhlepényről", ami szülés után nem tud leválni magától és akár életveszélyes is lehet a szülés miatta?
- Mi számít életveszélyes lakásnak?
- Pepita gyerekülés. Életveszély?
- SOS!!! 93 kutya életveszélyben