Voltál már életveszélyben? (beszélgetés)
Tavaly fürödtem először tengerben. Egyik nap hatalmas hullámok voltak (hirtelen mélyült a part). Megmutatta a faszi, akikkel együtt nyaraltunk ,hogy kell "együtt mozogni" a hullámmal. Egy ideig ment. Aztán jött egy hullám, maga alá nyomott, kijjebb tolt a partra, megforgatott a kavicsos parton.
Jött közben újabb hullám.... Kimásztam valahogy, de borzalmas élmény volt. Akkor azt hittem, megfulladok.
Utólag visszagondolva nem pergett le életem filmje :)
Minden élő folyamatos életveszélyben van
egyébként nem tudok róla, lehet; pl ha ma valamiért nem fékezek csak úgy, akkor elkaszál egy busz; pedig nekem volt elsőbbségem, de valamiért mégis a fékre léptem (noha ritkán használom nyomós ok nélkül)
én úgy éreztem, de nem voltam....
szívkatéterrel ritmuszavart operáltak nálam
Igen:(
de itt vagyok, és virulok :D
Sajnos igen :(((
Nem volt jó élmény......
hmm...mi számít annak...?
pl a műtőasztalon rosszul lettem..és mi előtt elaludtam csak ezt hallottam...gyerünk ,azonnal, mindenki sürgött forgott..az utolsó hang az az gép ami szívet méri.. csak azt halottam,hogy visít mint az őrült..a pulzusom felszökött..:SS
műtét után lekötöztek...és egy ápolónő ült mellettem...ő vigyázott rám..alig akartam észhez térni..
de itt vagyok..és most írtam le..
ha egy méhcsípés annak számít...
ja, meg 17 évesen hegyi pályán hóban világítás nélkül kocsikáztunk...
de közvetlenben nem
További ajánlott fórumok:
- Meddig voltál fent az éjjel?
- Ma már voltál valahol?
- Van, akinek azt mondták, életveszélyes lehet egy újabb terhesség kihordása, de mégis terhes lett?
- Hallott már valaki "mélyen tapadó méhlepényről", ami szülés után nem tud leválni magától és akár életveszélyes is lehet a szülés miatta?
- Mi számít életveszélyes lakásnak?
- SOS!!! 93 kutya életveszélyben