Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése? (beszélgetés)
Sziasztok.
2 hónapja peteéréskor együtt voltunk párommal megszakítással védekeztünk.
Rá 2-3 napra furi szúrkálást éreztem az alhasamnál, de ilyen egész naposat. Pár napig fájdogált. Később megjött a menstruációm is 4 nappal előbb mint kellett volna, de csak 2 napig tartott, az első nap rettenetes volt annyira görcsöltem és annyira erősen volt meg, a második lájtos volt már. Hozzáteszem nekem mindig napra pontosan 28 napra jött meg előtte. Elmúlt a menstruáció és erős folyásom lett ami előtte sose volt majd megint elkezdett fájdogálni az alhasam. Azóta megjött a kövi menstruációm is de 2 nappal előbb megint, ez is csak 2 napig tartott, fáj az alhasam azóta is, feszít illetve olyan mint a "beton" kemény, néha szédelgek, elbőgöm magam hülyeségeken csodálkozom magamon is, ingerlékeny vagyok és állandóan fáradt.
Valaki volt terhes miközben menstruált vagy menstruáció szerű vérzése volt?
Szerintetek lehetséges hogy terhes vagyok?
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Missed ab után menstruáció, illetve terhesség