Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet? (tudásbázis)
Na most...Szerintem,100-200-300..stb éve is születtek EGÉSSÉGES (és persze beteg,AHOGYAN MANAPSÁG IS!!) gyerekek. Amikor egészségtelen szalonnát zabáltak,vedelték a bort!Nem ismerték az ásványvizet,a kismama vitaminokat,nem méregtelenítettek,és nem,nem gondoltak csillámos pónikra sem:) Nem volt pihi,felpócolt lábbal,nem masszírozta az ember a bokát,miközben halk zene szólt! Kapált,kaszált az utolsó percig.
És olyan gyerekeket szültek,hogy agyon se lehetett őket ütni!
Tudom,most jön az,hogy:De mennyi beteg gyerek született,és mennyi meghalt!
Erre azt mondom:Éppen úgy,mint mostanság!
Az életrevaló,akkor is megmaradt.Csúnyán hangzik,de ez az igazság,és akkoriban ezt el is fogadták!
Apám,egy istállóban született,és nem,nem kapott vérmérgezést,mindjárt 80 éves,és egészségesebb,mint én! Az anyja,végig kapálta a terhességét,és 8 gyereknek adott életet!
Csak azért írtam,mert engem is idegesít néha,hogy sokak szerint,aki gyereket TERVEZ,az már csak tényleg buborékban járjon,steril levegőt szívjon,ásványvizet igyon!
ne haragudj, de ez nem derül ki a naplódból. két külön bejegyzésben írsz, mindkét helyen barátnőről, és nem feltételezhető, hogy ugyanarról van szó.
(legalábbis a legtöbb nőnek több barátnője is van)
Jó lenne, ha nem keresztrejtvényt kellene fejteni.
Ennyire lehetne megtisztelni az olvasókat és az anyanyelvedet.
miért tenne terméketlenné?
csak egy megjegyzést tettem - miután ő írta az elején, hogy nem tudatosan élte a mindennapjait, szóval alkoholt ivott, valamint a naplójában hisztizett, hogy másnak sikerül, ő meg mennyire szeretné már 7 hónapja!
arra gondoltam, hogy ha annyira szeretné, talán nem inna annyit, hisz általában ha valamit akarunk, teszünk érte. és nem az alkoholról van szó, hanem arról, hogy ne hisztizzen, ha egyszer nem tesz érte, mindegy milyen szempontból nézzük.
Más öröme hallatán te sütőőő??!!
Olvasd el még egyszer, látom nem ment át a message!
A barátnőm nem tartja meg a gyereket, és el akarta titkolni a párja elől! Persze, hogy dühítő, hogy ő elveteti, miközben én abban a hitben voltam, hogy nekem nem jön össze!
Nem döntök el semmit mások helyett,csak van egy véleményem.
És nem akartam kötekedni veled,elnézést kérek,csak nehéz így olvasni.
es akkor most neki fogsz velem is kotekedni?
nem hasznalok veszut de attol meg ember maradok es nem kotekszem mindenkivel nem tudom melyik fontosab az eletbe de gondolom te ezt is eldontod mas helyet
olvass már vissza RENDESEN!
nem arról írtam, hogy iszol/ittál, hanem hogy utána ok nélkül hisztizel a naplódban más öröme hallatán! :-S
:)
Most legalább kiélhetik zseniális elméjüket. Úgy sem sűrűn adatik meg szerintem nekik az életben, hogy végighallgassák őket! :-)
Életem,
Egy hónapban nem háromszor alkoholizáltam, hanem négyszer!
Bocs, hogy nem vettem terhes-kertész farmert, meg egy ülő helyemben nem ettem meg 1 kg banánt és öblítettem le 2 liter tejjel, hogy biztosan egészséges legyen a leendő gyermekem!
Valahogy nem érdekel a baromságuk!
:-D
De még az észosztásuk sem!
:-D
értő olvasás? írtam, hogy nincs gondom az alkohollal...
a hisztivel igen! :-P
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Volt köztetek olyan, akinek csak később mutatta ki a terhességet a teszt?
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- Van köztetek olyan, akinek a terhesség első hetei tünetmentesek voltak?
- Van köztetek valaki akinek fogfájás volt a korai terhességi tünete?