"Visszajött" a BUMERÁNG!!!!!!:):):-)) (beszélgetés)
Én igen!!!!!!!
Még a Slágeres korszakban.Nagyon sokat játszottam,és sikerélményem is volt!!!!:-))
De a Bumerángot szinte képtelenség /volt/felhívni!!!!!!:((
Nyertem Slágeres ajándékcsomagot minden földi jóval.Aztán többféle polót,cd csomagokat,az utóbbit Az"élő zenei teszt"n többször is!És egyéb hasonlókat.!!!!!!
Sziasztok lányok!:))
Puszi Nektek!:D
A délutáni ismétlésekről semmit nem tudok, mert 10-kor áttekerek a Kossuth-ra. Ott a Délelőttben általában nagyon érdekes témákat vetnek fel, engem sokszor érdekel. Így legfeljebb 12-ig szól a rádió, utána néma csend.("hullaszag" nélkül, még élek:)
De nemsokára ennyit sem fogok reggelente rádiózni, mert REMÉLEM hamarosan mehetek DOL-GOZ-NI!!!!Marad a Bumeráng 1. órája:((
Ti nem szoktatok próbálkozni?
Mert ma sem én leszek... Más dolgom van.
Sziasztok lányok!!!:))
Tegnap nem voltam gépközelben.
Puszillak benneteket!;)
Na,ma sem Te voltál Rozália!:((
De jó!
De nagyon lecsücsült a fórumunk, nem gondolod?Vagy csak mindenki megnyugodott, hogy visszajöttek a fiukák:)
Én szerettem a Slágerrádiót, azon belül is a Bumerángot hallgattam, amíg 8-ra jártam, különösen a fél 7-es hosszú hírösszefoglalójukat szerettem.
Aztán elkezdtem 6-ra járni. Mivel Bocsiék 5:50-kor kezdtek, áttértem a Danubiushoz, mert ott a fiúkat már 1/2 6-kor is hallgathattam.
Szerettem az ökörködéseiket, meg azért az sem piskóta, hogy télen-nyáron már hajnalban ott ülnek a mikrofon mögött.
A változás óta egyformán pocsék lett a zenéje mindkét adónak, nem győzök állomást váltani. Ami az érdekes, hogy azóta a SZTÁR FM-nek is romlott a zenei műsora, mintha a 3 adóét egy szerkesztő állítaná össze.
Ennek következtében kolbászolok az adók közt, nem egyszer igen színvonalas műsorokra akadok pl. a Kossuth rádión.
Én nem ítélek el senkit, hogy visszament oda, ahonnan egyszer kidobták. A mai világban nagy szó, hogy egyáltalán van hová visszamenni.
3 napig tart.
Majd itt is elmúlik, mint ahogy írtam valamelyik nap.
:D
Ne bosszankodjál. Mi sem szeretünk minden rádiót... Csak intelligensen nem utálkozunk, hogy ne bántsuk meg azokat, akik szeretik. Majd elmúlik, még viszonylag új ez a fórum, de tudod: "minden csoda...":)
Oks?:)
Semmi, te drága! Bajnak nem nevezném. Csak:
Az előző fórumon már csitulni látszottak a kedélyek, abbamaradtak a beszólások. Erre most elindult itt...
De, hogy minek!
Csak egymást szórakoztatják a műsorban.
Se füle, se farka az egésznek!
Mindig felállt a szőr a hátamon tőlük.
Persze ez az én véleményem, ettöl föggetlenül, Ti csak szeressétek!
Hali, hát, majd....:)
Viszont a pofám leszakad. Ott maradt a rádió a Neon, és az előbb a délutános csajszinak SMS-ezett egy srác, hogy segítsen neki, mert meg szeretné lepni a párját, szeretne vacsorára rakott krumplit csinálni, de nem tud főzni, segítsen.
Erre a csajszi: "hogy pont ilyen macerás kaját kellett választanod..."
Nah,ne! A Csizivel ez nem történhetett volna meg.
Tényleg. Tudtok valamit a Csiziről?
Hahó! Merre vagytok? Biztos mindenki havat lapátol:(
Rozália, ma is rátapasztottam a fülem a rádióra 7 körül, de ma se téged hallottalak:(((Hát ez nem igazság!!
Ez tényleg így van, ezen már én is többször elgondolkodtam. Még az lehet, hogy a Bumeráng a Boros-Bochkor páros jogvédett műsora. Mert akkor is mindig bemondták őket, ha nyáron el voltak nyaralni a nyertesekkel. Igaz, az Edinát és a Banitát, v. a Mónit (amelyik nem olyan régen szült) is mindig mondták, amikor szülésin voltak.
De a Voga esete tényleg érdekes.
:)))
ööö..igen,mindketten ugyanarról beszéltünl,csak máshogy.;-))
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Postán visszajött egy csomagom, hogy a címzett ismeretlen, de a címzett ugyanarra címre kéri újra. Kit terhel a postaköltség?
- Szex miatt visszajött az ex?
- Elment, de visszajött?
- Gyökérkezelés után visszajött a fájdalom
- Sajnos visszajött plusz 5 kg, amit nagyon nehéz már leadni...