Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vírusos szemölcs az ajkamon fórum

Vírusos szemölcs az ajkamon (beszélgetős fórum)


2015. ápr. 7. 13:08

Gyógyszerész azt javasolta próbáljam meg svéd cseppel kezelni, ha ez nem használ Egaver ecsetelővel. Hát kb. 1 hete használom az egavert, de szerintem semmit sem csinál...


Egy ilyen kis szemölcs miatt felvágják az ajkamat majd összevarják? 1 hétig akkor ne menjek suliba mert le lesz ragasztva, vagy mégis hogyan képzeljem el? Nagyon félős vagyok :D

2015. márc. 23. 17:45
Március elején műtötték az ajkamat, ciszta volt benne. Egy hét múlva volt varratszedés, rá egy hétre már semmi nem látszott. Se heg, se semmi. Az ajak szuper gyorsan gyógyul. Semmi nyoma nem lesz.
2015. márc. 23. 17:11
Azért küldött a sebészetre, hogy ne maradjon nyoma, a mi rendelőnkben legalábbis olyan sebészre bízzák, akinek a "munkája" után nem marad heg, ha nem valami óriás szemölcsről van szó.
2015. márc. 23. 17:02

Pár hónapja lett egy fehér pont az ajkamon, de mivel egyre nagyobb lett ma elmentem vele bőrgyógyászhoz és azt mondta szemölcs. Adott beutalót a sebészetre.

Tudom, hogy sok ilyen fórum van, de sehol sem olvastam, hogy valakinek az ajkán lenne.

A kérdésem az lenne, hogy volt-e már valakinek az ajkán és hogyan lehet eltávolítani?

Régen volt a kézfejemen azt le is fagyasztotta a bőrgyógyász, de olyan "ügyes" volt, hogy kb. a felét otthagyta és természetesen újból megnőtt. Végül wartnerrel múlt el.

Attól félek, hogy lesz egy fájdalmas utam a sebészetre, aztán visszanő és még a nyoma is meglátszik.

El sem tudom képzelni sebészi úton mégis hogyan távolítják el onnan, szóval ha valakinek van tapasztalata vagy valamilyen más módszere az eltüntetésre kérem írjon!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook