Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Villámgyors zöldborsóleves recept

Villámgyors zöldborsóleves recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Villámgyors zöldborsóleves hozzávalói:
3 adaghoz:
3 ek. étolaj,
2 szál sárgarépa,
1 doboz zöldborsó konzerv,
2 marék fagyasztott májgaluska,
2 ek. levestészta,
Fűszerek ízlés szerint: patikasó, őrölt kömény, őrölt színes bors, őrölt pirospaprika, szárított petrezselyemlevél,
fokhagyma granulátum, kevés ételízesítő


Villámgyors zöldborsóleves

A Villámgyors zöldborsóleves elkészítési módja:
Először a sárgarépát tisztítottam meg és vékonyan felszeleteltem. A zsiradékon pár percig megpirítottam a sárgarépát.
Fűszereztem és egyből felöntöttem kb. 1 liter vízzel. Fedő alatt kis lángon forraltam 10 percig, majd beletettem a
fagyasztott májgaluskát. Újraforrás után a levestészta következett 5 percig forralva. A befejezés előtt pár perccel
a zöldborsó konzervet is beleöntöttem. Újraforrás után kavartam rajta egyet és már el is készült ez a gyors, könnyű
és nagyon finom leves.



Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , jún. 26. 18:16
A villámgyors zöldborsóleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook