Vicces és "érdekes" topikcímek (beszélgetés)
....vagy egyszerűen még nem érett meg az anyaságra. Várhatott volna még pár évet....bár nem tudom hány éves.
Nincsenek már illúzióim az ilyesmit illetően. 11 éve foglalkozok olyan gyerekekkel, akiknek a szülei hasonlóképpen gondolkoznak....sajnálom a sok-sok tönkretett életet!
Tudásbázis - Hány hónapos korig érdemes szoptatni, ha azt akarom, hogy a babám ne emlékezzen majd rá?
Édes Istenem........bacca meg, komolyan mondom, a szülét jogosítványhoz kötném!
Fórum - Teratozoospermia, oka, kezelési esélyek, lombik lehetőség?
Úgy kérdezi,mintha az orvosnál ülne:)
Tudom,nem egy vicces téma..
Segíccség:)
Tudásbázis - Hogyan kell helyesen köszönni e-mail-ben, ha nem tudom a címzett nevét? (Portrét szeretnék rendelni tőle)
Akinek óvodás gyermeke van, este hánykor és mennyire könnyen alszik el?
Miután a gyerek elaludt.
Ez annyira jó:))
Az a szöveg,amit a gyerek lenyomott...
Na,hogy megmaradjon a jókedv,itt egy csemege,igaz a fórumcím se semmi,de a kezdő hozzászólás.....
mindent visz;)
Hát ez nagyon jó! :D :D :D
Erre szoktam én mondani, hogy nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik! :)
További ajánlott fórumok:
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Érdekes szavak vagy vicces kifejezések
- Milyen érdekes, vicces, esetleg veszélyes, nem mindennapos szakmákról hallottatok már?
- Érdekes tanulókról szóló előadst keresek 8. o.-sok számára évvégére.Kérlek küldjetek el valami vicces történetről szóló szövegkönyvet
- Milyen érdekes, szokatlan, meglepő, vicces vagy éppen kellemetlen megismerkedési, lánykérési story-kat ismertek?