Vicces és "érdekes" topikcímek (beszélgetés)
Egy újabb csoda:)
Tudásbázis - Laptopot a töltője nélkül más módszerrel lehet tölteni?
Igen,lehet,nézd meg a MacGyver összest.
Fórum - Plasztikcici probléma...
Hihetetlen,hogy valakinek ennyi esze legyen:)
:D Ezek komoly problémák kérem!
tuti :D az enyem is azert hajas :D
mindig jo kedvem lesz ha ide benezek <3
Tudásbázis - Vízmegkötés-ezért tűnhet ilyen hájasnak a fenekem alatti rész?
Ha nem érti, miért nem kér tolmácsot? :D
Tudásbázis - Mit jelent, ha a férfi ezt mondja?
Ezek a kedvenceim:)
Tudásbázis - Melyiket phabletet valasszam a 2 kozul?
Igaz,ez nem fórum,hanem szavazás,de eléggé vicces:D
Ha egy pasi 5 év, udvarlás után, egyik este megcsókolhat, és ez után nem jelentkezik...
A legújabb kedvencem:)
Fórum - Nem tudja valaki hogy melyik utcába lakik Kallay-Sander Andras?
Új tudásbázis kérdés: Orion RC 3EFVJGTKKFKSUCCKRMGSHUQKUJM5-4 (Szórakozás, média)
Köszi! Egyik legmegdöbbentőbb cím volt eddig számomra! :D
Fórum - A férjem más nőnek bókolgat
:D
Ez mikori? Mire lett javítva? :D
Tudásbázis - " Ajöttemrévekkel ezelőtt is évekkjem egy terhes kolléganője fotóihoz kommenteket írogatott"cuki vagy így is:-) ", Van ott benn vki:-)mostjött "
Tudásbázis - Hol van a közelben télen jó idő, tengerpart?
Háát,komolyan,erre pazarolni az energiát,beüti a google-be oszt ott a válasz:)
Tudásbázis - Mit jelent hogy egy ferfi csak áltat?
Tudásbázis: Távirányítós autók tényleg összezavarodnak, ha kettővel egyszerre próbálnak játszani?
Tudásbázis - Ha a párom a géphez ül, elmegy az internet. Otthon is, a cégnél is. Mi lehet az oka?
Ha elhiszitudat alatt magáról és ezt kapja visszajelzésnek, akkor igen,biztosan! :D
Egész este ezen nevetgéltünk itthon:)
Néha van kitrotty is...az rosszabb. :D
Tudásbázis - Fogzásos hasmenésre 4, 5 hónapos kizárólag anyatejes babának mi adható? 8-9 betrotty van:(
Betrotty:D
Fórum - Létezik olyan férfi, aki nem fél senkitől? Azt mondja az egyik férfi ismerősöm, hogy Ő senkitől nem fél, attól se hogy bárki megveri...
Igen, pont így változnak a dolgok! :) Én 27 évesen szültem, bár akartam hamarabb, de nem sikerült...viszont imádok anya lenni :)
Ahhoz már felnőttem hogy "soha ne mondd hogy soha". :)pár éve még azt mondtam hogy sosenem. úgy tűnik a 3. x után csak történik valami :D
Jó gondolat, hogy még! :) Nem mondod, hogy soha, hanem, hogy majd! :) Ez tetszik!!!! Komolyan! Érett felfogás, tanítani kellene!!!
na én pont emiatt sem vállalok még, sem érett nem vagyok a feladatra sem más körülmények sem felelnek meg. egy élet "megmentve" :D
További ajánlott fórumok:
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Érdekes szavak vagy vicces kifejezések
- Milyen érdekes, vicces, esetleg veszélyes, nem mindennapos szakmákról hallottatok már?
- Érdekes tanulókról szóló előadst keresek 8. o.-sok számára évvégére.Kérlek küldjetek el valami vicces történetről szóló szövegkönyvet
- Milyen érdekes, szokatlan, meglepő, vicces vagy éppen kellemetlen megismerkedési, lánykérési story-kat ismertek?