Vetélés...lelkileg hogy hat egy nőre? (beszélgetés)
köszönöm,aranyos vagy!a családommal megtudom beszélni,de teljesen más olyanokkal beszélni erről akik ezt átélték és áttudják érezni a fájdalmamat.
Én veszprém megyéből vagyok.
A KEDVENC MONDATOM :-SOHA NE ADD FEL !!!
INKÁBB CSÖRRENTS MEG,NE VIDD TOVÁBB A TERHEDET.
Szuper:-DD
Jó hoyg már segített is gyógyzsre:-D
Nekem most kétszer is volt vérzésem kicsit és nem a baba miatt! A baba jól volt.
Sok oka lehet a vérzésnek.
Akkor most már lehet próbálkoznotok a babával?
Elköszönök
4 után leszek sziasztok
Tudod nekem nehezen jött össze a baba és ezért egy idő után nagyon negatív voltam én is, mármint olyan szempontból hogy már nem hittem a csodákban. Főleg mert a babán kívűl is írtó fájdalmas dolgok étek abban az éveben.
DE meg kell póbálni. Esténként ha lefekszel próbálj venni egy mély levegőt és mondogasd el 5-ször magadnak hogy terhes leszel, egészséges terhességed lesz. Kezdetnek ez is jó. És ne engedd hogy a rossz gondolatok eluralkodjanak feletted.
Egyébként én azt hallottam egy dokitól hogy a terhességek fele végződik vetéléssel. Sok esetben észre se veszi az anyuci. Ez a természetes kiválasztódás része. Mert ezek a babák nem lennének egészségesek.
Én nagyon szeretnék neked segíteni.
Valahogy találkozni kéne, mert érzem ralytad nincs kivel megbeszéld...és sajnos a külvilág a család nem érti ezt...engem sem értett senki.Magamnak kellett saegítenem...nekem sikerült...de szívesen segítenék bárkinek.
Olyan jó volna egy klubot csinálni, ahova ilyen nők járnának akik válságban vannak..mert aki átélte az tud a legjobban segíteni.
Ti Bp en éltek?
Mert így nem lehet ki beszélni...
Tudod nagyon is igaz az hogy a gondolataiddal magadhoz vonzod a bajt. És állítólag az a kis NEM szócska nem számít.
Vagyis ha azt mondod nem akarok elvetélni el fogsz mert olyan mintha azt mondanád hogy el akarok vetélni. Vagsi a jó gondolatokat kell magahoz vonzani. Pl hogy egészséges terhességem lesz, egészséges babám lesz meg ilyenek.
Hát nekem fizikailag voltak gindjaim, gyulladás miegymás. Persze lelkileg is beletelt egy évembe.
2007 márciusában volt és tavaly májusban még műtöttek miatta.
Kisfiú lesz. Köszi:-D
gratulálok hozzá!:)kisfiú?kislány?
lelkileg nem tudtad feldolgozni,hogy holtan volt benned?én erre inkább nem is gondolok...
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg a halált, a gyászt?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Hogyan lehet túlélni egy vetélést lelkileg?