Vetélés...lelkileg hogy hat egy nőre? (beszélgetés)
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket!
Szia Kriszti!
Köszi mi jól vagyunk! Te hogy vagy?
Sziasztok.
Mindenki jól van?
Vigyázok én, de nálunk nem olyan csúszós még az út és igyekszem gyalog menni ahová lehet hogy ne autózzak.
Ma is jól kisétáltam magamat.
Bár szörnyen lassú vagyok mostanában. Nem kell attól félni hogy a nagy kapkodásban elcsúszok:-)
Te hogy vagy?
Biztos hideg van nálatok is..
Vigyázz magadra,nagyon csúsznak az utak:(
Szia Kriszti!
:-((( Ha tudsz teázzál kicsit hátha átmelegít valamennyire.
Itt is hideg van sajnos, bár talán nem annyira mint nálatok.
Sziasztok.
Megfagyok az irodában...semmit nem ér a fűtés:(
Hogy vagytok?
Szia Kriszti!
Kitartás, és pihend ki magad ezek után:-)
Én is fözőcskéztem ma de a végén már alig álltam a lábamon, úgy fájt megint a végén hogy csak na.
Sziasztok:)
Hulla vagyok:(
Főztem,mostam,takarítottam...
Most megyünk hóembert építeni:)
Szia True!
Így könnyű:-) Hazamész és vár a sok finomság:-)
Biztos jó lesz hazamenni. Párod is megy veled ugye?
Pihenj sokat:-)
én a 35. héten születtem.
Biztos azért gondoltad így anno mert nem volt ideje a kisfiadnak felszedni a zsírrétegeket:-)
De az a fontos hogy egészségesen született, nem igaz?:-)
Jó pihenést Timi!:)
Hát a közlekedés tényleg lebénult:(
Sziasztok!
5ig dolgoztam, a tegnap volt egy kis munkahelyi buli....holnaptól pihenés következik!!!!!
Esik a hó minden hófehér, Budapest lebénult, csend van autók alig közlekednek...párom oszálytalálkozón...egyedül vagyok....Ti hogy vagytok?
Kisfiam a 36.héten született,de semmi baja sem volt.Igaz pici volt 2300gramm.
Amikor először láttam őt sírva fakadtam hogyan lehet ilyen csúnya gyerekem:DDD
Ráncos volt a bőre..
Igyekszem:-)
Köszi szépen a drukkot!
Kezd jönni már az izgulós rész.
A lényeg nehogy elkapj valamit!
Már nem sok van hátra Babád születéséig,annyira drukkolok Neked!
:-DDD
Hát igen szerintem a legtöbb helyen az egyik fő menü a halacska.
Anyósóm is mindig csinál halászlét meg rántott halat karácsonyra. Már megvan a halacska is amit az egyik rokon szokott kifogni:-)
Én már azért nem szoktam csinálni mert nálunk vagyunk szenteste és akkor úgyis sok halacska van.
Bár idén nem tudom hogy lesz, mert az előbb kiderült hogy a nagyobbik unokaöccs talán elkapta az influenzát. :-(
Köhög és belázasodott.
És ma volt anyós velük vásárolni. Vagyis most kerülnünk kell anyósékat is meg sogórnőméket is. Lehet hogy így nem lesz együtt karácsonyozás...
Nálunk is lesz süti meg halászlé rántot hal stb.
Ma megvettük a fát is.
Hát karácsonyra még mindig nem tudom mi lesz de vannak tervek még sütikre, meg kari előtti kajákra. Terv van lasagne-ra meg töltött parikára is.
Meg a beigli mellett két sütire.
Igazából anyóséknál vagyunk úgyis karácsonykor és ők rengeteg kaját szoktak csinálni.
Párom ma dolgozta le a szerdát:-(
Jó is meg nem is.
Tegnap a cégük által voltunk ezen a mozizáson és így este 11 után értünk haza és ma megint 5-kor kelt. 5 órát aludt ami neki nagyon kevés.
Ki van már nagyon.
Így általában rám marad minden. Tegnap meg tegnapelőtt takarítottam már az is lefárasztott.
De a főzőcskével le vagyok maradva:-((
Igen itt is szakad! :-)
Jó is meg nem is hogy ennyire esik. Tegnap még jó idő volt a lakásban ma meg már hideg van itt is:-(
Hát nekem is lenne még mit csinálnom, meg pihennem is kéne a kettő együtt nem megy. :-(
Készükődök,kevés időm van sajna.
Most néztem meg a Kisfiammal a Barbi és a 3 muskétás című 3D mesét...olyan szép:)
Szakad a hó...nálatok is?
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg a halált, a gyászt?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Hogyan lehet túlélni egy vetélést lelkileg?