Vetélés...lelkileg hogy hat egy nőre? (beszélgetés)
Aki elveteti én azokat is megértem..
Sajnos mindkét oldalt tapasztaltam....mostmár
azt szeretném meg élni milyen anyának lenni..
Azóta én nem tudom lehet-e gyerekem vagy sem...
De nem szervi prboléma volt az ok....
Azóta minden ok....teherbe esni még nem próbáltam...
Hát igen az .
Az inszemes fórumon most lett két spontán kismami, akik 3 illetve 4 sikertelen inszem után lettek pihenőidőszakban babásak.
Na ők a kis csodababák.
De már olyat is hallottam hogy valakinek még a lombikokkal se jött össze, és mikor elkezdtek örökbe fogadni terhes lett:-DD
Komolyan hiszem hogy a sors útjai kifürkészhetetlenek. Pedig milyen jó lenne tudni mikor jön baba és akkor nem görcsölnénk.
Egyébként van egy barátnőm aki már kétszer lett terhes gyógyszer mellett úgy hogy nem is akart.
Ugye nem kell mondanom milyen érzés volt mikor a másodikkal akkor lett terhes mikor mi már egy ideje akartunk babát.
Bántott de rá valahogy nem tudtam haragudni.
Nem ő akarta így hanem a sors.
Csak olyan fura ez az egész. Aki nem akar és folyton elveteti, meg nem jól bánik a gyerekkel annak jön mindig. Aki meg akar babát annak meg nem jön:-(
Ja így értem:-D
Én egyébként a baba után azt mondtam hogy én többet nem akarok téli időszakban terhes lenni.
Na az ilyen emberre inkább nem mondok semmit mert jót azt biztos nem mondanék.....
De nem is ér semmit a szava...
Hát szerintem ne aggódj nagyon!!
Nekem másfél év után jött össze az a baba amelyik aztán beteg lett. És nem maradt.
És utána a gyulladások miatt még tavaly májusban is műtöttek. Szóval volt a baba után gondom ezerrel. De úgy döntöttem küzdök a babáért.
És meg van az eredménye.
Nem szabad nagyon elkeseredni. Picit lehet csak ne nagyon és ne túl sokáig. Pozitívan kell állni a dologhoz és hinni kell hogy lesz baba csak még várat magára!!!
Na az ilyen emberek szavait meg se halld!!!!
Milyen ember az aki ilyet mond??????:-((((
Az én párom anno szintén nem nagyon mutatta ki a baba hiányát, míg egszer az egyik jóbarátok résznél leitta és kisírta magát. (Amikor Rossznak gyereke születik)
Tényleg nagyon nehéz vetélések és egyéb szomorú dologk után pozitívnak lenni, de muszáj megpróbálni!!!
És csajok mondogassátok néha magatoknak hogy babaás leszek meg hasonlók!!
Engem nagyon érdekel a kép a kuytusodról. Imádom őket. Bár nekem egy ideje nincs kuytám. De nem is baj. Kuytázok néha a család két kis blökijén.
Mi miatt költöztél fel?
Majd rakok fel képet a kutyámról....Imádom!!!
Csak ott hagytam elköltöztem Budapestre....Debrecenből...havi 2 alkalommal megyek haza és mindég viszek neki mindenféle finomságot...
De olyan a viselkedés néha mintha gyerek lenne
2 éves lesz....egyébként jól telik az idő 4ig dolgozom...tök jó ez az oldal...
Hát érdekes de nekem tavaly októberben volt egy olyan hogy egy hetet késett a mensi de egyértelműen baba volt. DE akkor valahogy hamar rájöttem hogy nem fog maradni és nem is viselt meg.
De én befogom a számat mert most jön a baba aki elfeledteti majd minden bánatunkat, vagyis inkább eltereli majd a figyelmünket.
Szerintem jól tetted hogy lett kutyusod. Nagyon gyógyítóak tudnak lenni a lélek dolgaira.:-DDDDD
Csodára képesek.
:-DDDDD
Én is az elvesztett baba óta vagyok itt fenn a Hoxán.
Annak idején nem volt netem,senkivel nem tudtam beszélni erről....sőt nagyon magányos voltam....haza költöztem..anyukámhoz...és sokat gondolkodtam...kezdetben magamat okoltam..de lassan begyógyult a seb....magamhoz vettem egy kis kutyát azt nevelgettem...és a kutya segített át a fájdalmon az ő neve Pötyi kutya....az a kutya végig élte velem a nehéz időket..
mikor haza megyek mindig ugy vár mintha egy gyerek lenne ő.....tudom..butaság de a lelke az tuti a baba lelke...imádom a kutyámat..ha nincs...ki tudja mi lett volna...
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg a halált, a gyászt?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Hogyan lehet túlélni egy vetélést lelkileg?