Vesztetek már össze csúfosan anyósotokkal? Mi történt utána? (beszélgetés)
igen, az hogy FÉRFI legyen a talpán!!!!legalábbis én igy érzem ki....
de valami mégis hiányzik....nem?
Ez rossz benne,és hogy szeret mindent a szőnyeg alá söpörni,csak ne legyen veszekedés.
De remek apa és társ,sose csalna meg,még csak flörtölni se.Imád itthon ülni,alig lehet kimozdítani.Alig bírtam elrángatni,hogy végre megnézzük a 20-i tűzijátékot,évek óra Pesten lakom,de még nem láttam.
Én szüleim,ő szülei,a hülye haverjai,stb.
ez már régen rossz, ha így gondolod...
tudod, azt írod, hogy boldog vagy. de a sorokból, amit írsz, valahogy mégse ez tükröződik.
Sokat bántjuk egymást mások miatt.
Nekem is ez az érzésem,hogy 10-20-30 éves házasoknak kellene így élniük:(
Direkt bántani?
Huh..
Tényleg érdekes egy szituban vagytok..
Tökéletesnek tűnt minden.Az összeköltözéssel sem volt probléma jött magától.Lehet kicsit túl korán is költöztünk össze,de boldogok voltunk!Voltak viták,de megoldottuk.Aztán lassultak a dolgok,talán elkényelmesedtünk,elvesztünk a hétköznapokban.De mindig azonos céljaink voltak,közös elképzeléseink a jövőről.És jött minden.Lehet ő még várt volna dolg
okkal,lassú,kényelmes ember.Azért egy dolgon csodálkoztam,amit nemrég kijelentett.Hogy ő csak eszköz az én elképzeléseimhez.Azt hittem ezek közösek voltak.Nem tudom.Lehet,hogy csak direkt bántani akart ezzel.
Akkor miért gondolkoztál a váláson?
Ha teljesen boldog vagy???
Ez olyan paradox...
Szerintem ez már rég nem normális.. 5 év. Az még semmi.. (azt mondják a 20-30-40 éves házasok).. Ráadásul a dolog felfrissült nemrég, mikor jött egy Baby.
Ez így nagyon nem jó..
akkor nincs itt mit gondolkodni a váláson!!!!! :D aztán majdcsak alakulnak a dolgok is! és az, hogy nem értetek egyet, egy dolog, ha értelmesen meg tudjátok beszélni a különböző nézeteket, akkor jó a kapcsolat.
Nyugodt szívvel kijelenthetem,hogy boldog vagyok.A férjem remek apa,és hűséges társ.Megértő,de sajnos vannak dolgok amiben nem értünk egyet.
eleinte hogy láttad, milyen volt a párod viszonya a szüleivel? akkor is már látható volt, hogy ennyire közel állnak egymáshoz? mármint,túlzottan közel?
5 éve lesz,hogy megismerkedtünk,de már több,mint 4 éve együtt élünk.Fél év után költöztünk össze.2 éve elmúlt,hogy összeházasodtunk.
az a baj, hogy a szeretet ilyenkor gyorsan át tud fordulni kiábrándultságba is...:((
persze, azért reménykedik az ember a változásban, mert szeret. de a saját életünkkel mi lesz?
sajnos én már egy csomó időt elvesztegettem:(((((((
és boldog vagy, hogy reménykedtél?
jó igy az életed? mert ha igen, jól döntöttél! ha megbántad már rég...akkor meg elvesztegetted a SAJÁT idődet :(
Dehogynem!Sokszor úgy érzem túlzottan is,csak ő ebből semmit nem vesz észre.Nagyrészt miatta hallgattam eddig is.
de egy picivel ez bonyolúltabb, mintha csak 2 emberről van szó.
mióta vagytok házasok?
igen, azt lehet, de csak akkor, ha értelmét látod....a reménykedésnek.....én 17 év után is reménykedek, de hiába...lassan lassan ez is elmúlik.
Most komoly? Nem szereted már a férjed??
mindenki maga tudja, hogy állnak a kapcsolatai a családban. és, hogy váltani vagy kivárni kell, ezt is mindenki csak saját maga tudhatja.
Legszívesebben beadnám,de még várok valamire.Nem tudom mire.Még reménykedem...
akkor valami nincs jól a fejében összerakva......
A végén mindenki annyira felspanol, hogy holnap beadod a válási papírokat..
Nagyon nem lenne jó, csak ezt érzem...
Várjatok,röhögnöm kell:D:D:D Tényleg adott:D
További ajánlott fórumok: