Veszítetted már el közeli hozzátartozódat? (beszélgetés)
Igen.
Sajnos 2001 áprilisában elvesztettem a nagymamámat(apai) és a mai napig nagyon fáj. Rengeteget álmodok róla és sokszor ha eszembe jut valamiről, akkor könny szökik a szemembe.
Most április elején pedig volt párom egyik rokonát temetük el, akit én nagyon megszerettem a 6év alatt és az elvesztése hihetetlennek tünik nekem még most is.
Sajnos én a koromnál fogva is nagyon sok közeli hozzátartozómat veszítettem már el.
Édesapámat 11 éves koromban, Édesanyámat 31 éves koromban.
Nagyszüleimet, keresztszüleimet és még sok szeretett embert.
A legfájóbb a feleségem elvesztése volt, aki szó szerint a karjaimban halt meg.
A legfrissebb a keresztlányom, aki egy hete ment el.
Nyugodjanak békében!
Igen !
Az egyik nagymamámat úgy szerettem mint a 2-ik anyámat,és Neki az elvesztése nagy űrt hagyott maga után. De rengeteg tanultam Tőle,és most ezeket alkalmazom és cselekszem(nagyon sok mindent)Példamutatóan élt! Nagyon hiányzik még mindig pedig már 7 éve halt meg.:(((
A nagymamámat már 20 éve.Gyakorlatilag ő nevelt fel.
Mai napig nem tudtam feldolgozni.Az egyetlen dolog az életemben,amitől sírni tudok még most is!
Köszönöm!Én is együtt érzek Veled!
Nagy fájdalom szeretteink elvesztése,de számomra is a fiam elvesztése volt a legfájdalmasabb.Ami kicsit vigasztal nem hagytak magamra.A család körbe vesz a szeretetével,az ő gyemekei közelségében élek.
Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet!
Én is először apósomat, majd anyukámat, tavaly pedig a lányomat. Azt hiszem az utóbbinál nem lehet az életben borzasztóbbat elképzelni.
Szia!
Borzasztó lehetett 15 évesen megélni, feldolgozni azt, hogy nincs többé a kicsi húgod. Nagyon sajnálom. Egy gyerek elvesztésénél nagyobb tragédiát nem tudok az életben elképzelni. Sajnos nekem is részem volt ebben.
További ajánlott fórumok:
- Idősek otthonában élők és hozzátartozóik segítsetek
- Autóvásárlás közeli hozzátartozótól mi a legegyszerűbb módja?
- Az egyik közeli hozzátartozóm vérképében nagyon kevés a vas és a hemoglobin. Néha fáj a gyomra, megy a hasa. Mi lehet a baj?
- Él-e valakinek közeli hozzátartozója idősek otthonában, s ha igen, mi a tapasztalat az otthon életéről? Hogy érzik magukat az ott élők?
- A törvény szerint ki számít közeli hozzátartozónak?
- Tud valaki segíteni nekem, mely közeli hozzátartozó halála esetén jár a 2 napos rendkívüli szabadság?